Проучване разкри кога жените спират да се радват на мъжко внимание

Проучване разкри кога жените спират да се радват на мъжко внимание

Представителите на силния пол доста често отказват да приемат промените в половинката си

Мъжете винаги обръщат внимание на младите и стройни жени. Но, за съжаление, с годините тези качества постепенно изчезват, блясъкът в очите избледнява, кожата бавно губи еластичността си, а фигурата - привлекателността си. 

А вкусовете и възгледите на представителите на силния пол не се променят. 

Мъжете доста често отказват да приемат промените в половинката си. Те са се влюбили в младо, красиво и стройно момиче и се надяват, че това ще трае вечно. Може би и заради това интересът им винаги е насочен към по-младите дами. 

Голата истина: 8 признака, че тя вече изневерява

Журналистите от "Дейли мейл" направиха свое социологическо допитване сред жени над 40-годишна възраст. Те са се интересували от това как дамите успяват да привлекат вниманието на противоположния пол и да получат комплимент. 

Оказало се, че жените след 46-годишна възраст практически не получават комплименти. Никой не им отваря вратата и не ги гледа в очите.

Станало е ясно и че след 55 мъжете често напускат половинките си в търсене на нова любов. А най-разпространеният аргумент в полза на решението им е, че вече не гледат на съпругата си като на любим човек, а като на роднина. 

Тези неща обричат всяка жена на вечна самота!

Мъжете обясняват поведението си и с факта, че животът им е станал скучен, искат разнообразие и нови положителни емоции, които не са получавали в семейството си от дълго време.

Жените на по-зряла възраст пък казват, че когато наближи 70-те, мъжът се опитва отново да се върне пи семейството си и вниманието към половинката му се увеличава. Това се дължи на приближаващият край на живота и самотата. В крайна сметка никой не иска да срещне смъртта сам.

Психолозите съветват дамите над 40 години да мислят по-малко за вниманието на мъжете и да си намерят занимание, което им е присърце - танци, фитнес, четене на книги, грижи за себе си. 

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Децата могат да станат отлични помощници, струва си да им обърнете повече внимание. Общуването с близките ще помогне да се отървете от самотата.

За съжаление, светът ни е устроен така, че практически почти всяка жена в един момент от живота си ще изпитва липса на мъжко внимание. Това обаче не е причина да се натъжавате и да спрете да се обичате.

Тези 6 женски качества са магнит за мъже, всеки ще ви се лепи

Можете да намерите много начини да повдигнете настроението си. А времето ще постави нещата на мястото им. Може би истинска и светла любов предстои. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!