Правите ли тези 5 неща в леглото, сексът е страхотен

Правите ли тези 5 неща в леглото, сексът е страхотен

Благодарение на тях ще си осигурите много приятни мигове с половинката

В Америка казват: „Сексът е като пицата. Когато е добре, е страхотно. Когато е лошо, пак е добре."

Вагината се променя с годините, но ето как! СНИМКИ 18+

Когато двама души се обичат, наистина такова изживяване е невероятно и доставя огромно удоволствие.

Има все пак няколко неща, които може да направите, за да сте сигурни, че моментът ще е повече от перфектен и страхотен.

Лекар бие тревога: Жени, никога не правете това с вагината си! 18+

Бъдете честни относно желанията си

Мислите ли, че вашият партньор ще може да познае, че днес искате нещо меко и нежно, а утре, да речем, ще сте готови за експерименти и игри? Сексолозите съветват открито да изразите желанията си и да кажете на избрания от вас кои действия харесвате и кои причиняват дискомфорт.

Без свян

Сексът ще бъде неудобен, ако го оставите да бъде неудобен. Най-интимният момент, който събира двама души, е минно поле от срам. Въпреки това, ако вашият партньор не се страхува от природни звуци или други неудобни ситуации, тогава определено ще имате добър секс с такъв човек.

Прелюдия

Сексът е нещо страхотно, но прелюдието преди него и любовната игра е повече от половината път. Дългите целувки създават много очакване и стимулират желанието. Най-добрият начин за страхотен секс е да забавите преамбюла към него.

Грижа за удоволствието на другия

Когато се грижите предимно за удоволствието на другия и той отвръща със същото, няма никаква опция сексът да не се превърне в най-страхотното ви изживяване.

Нови техники

Рутинният секс може да убие всяка романтика и да провали всичките ви начинания. Много двойки, в продължение на много години съвместен живот, толкова се насищат от интимността един с друг, че са готови да опитат нещо ново при първа възможност в лицето на друг човек.

За да предотвратите това да се случи, обсъдете с половинката си, че ще започнете да изследвате нови начини да доставяте удоволствие на партньора си заедно или да овладеете една поза от Кама Сутра, която може да стане вашият коронен номер.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!