logo

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а...

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а...

Когато се запознават с вас, те гледат съвсем друго

Едва ли има жена, която не иска винаги да изглежда перфектно в очите на мъжете, да поразява с външния си вид и да предизвиква само възхитителни погледи. Макар господата да твърдят, че за тях няма по-голямо значение от вътрешната красота, не всеки е готов да "копае" в женската душа, за да види колко е нежна, грижовна и уникална е тя.

Дамите са наясно, че мъжете обичат с очите си и се подлагат на куп мъчения, за да ги накарат да се обърнат след тях и да ги предразположат към запознанство. Често обаче представителите на силния пол обръщат внимание на неща, за които жените дори и не подозират.

Може би ще се изненадате, но господата изобщо не забелязват какъв цвят е косата ви. Когато се запознават с вас, те гледат съвсем друго. И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за петте неща, на които мъжете обръщат внимание, когато се запознават с една дама. 

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

Започваме с обувките. Жената винаги трябва да бъде с чисти и поддържани обувки, защото отношението й към това, което е сложила на краката си, говори много го отношението й към себе си. 

И не е е задължително винаги да сте на високи токчета!  

Понякога се случва най-обикновените бели гуменки, съчетани със светлосини дънки mom-fit, да изглеждат много по-добре от пола и небрежни балеринки.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Маникюрът също сред първите неща, които се набиват в очите на един мъж. Ноктите на жената, която се грижи за себе си, трябва винаги да изглеждат добре.

Не е нужно непрестанно да пръскате пари за дълги нокти с яркочервено покритие. Достатъчно е просто редовно да ги изпилявате  и да контролирате състоянието на кутикулата.

Нещо много странно, на което представителите на силния пол обръщат внимание, е как дънките, които сте обули, стоят на талията ви.

Тези малки дреболии ще го накарат да се влюби във вас още по-силно

Това говори много за умението ви правилно да избирате дрехите. 

Ако панталонът е пристегнал толкова силно областта около корема ви и той буквално излиза и виси над него, това означава само едно - че не знаете колко комично изглеждате отстрани и изобщо нямате усет как да се обличате! 

Косата също е едно от нещата, на които мъжкият поглед се спира при първа среща. Това далеч не означава, че всеки ден трябва да си правите сложни прически. 

9 малки женски хитринки, които ще го накарат да се привърже към вас за цял живот

Можете да носите косата си спусната или пък да я сплетете. Най-важното е тя да е добре сресана, чиста и да мирише хубаво. 

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Изборът ви на бельо също е много важен.

Разбира се, на първа среща никой не смята да гледа под дрехите ви, но ако презрамките на сутиена ви непрекъснато се подават под блузката или пък са мръсни и леко накъсани, това определено ще го изплаши и отблъсне. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 26.05.2019 0:10

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

ТОВА Е РЕКЛАМА НА ГУМЕНКИ И РАБОТНИ ПАНТАЛОНИ

ТОВА Е РЕКЛАМА НА ГУМЕНКИ И РАБОТНИ ПАНТАЛОНИ 26.05.2019 8:13

МЪЖЪТ ГЛЕДА ЖЕНАТА МЕЖДУ КРАКАТА , А ЖЕНАТА ... СЪЩО , ОСВЕН АКО ВСИЧКО НЕ Е ЗА ПАРИ !