logo

Шокираща сватбена традиция изплаши сериозно бъдеща булка и я принуди да...

Шокираща сватбена традиция изплаши сериозно бъдеща булка и я принуди да...

В социалната мрежа тя споделя, че става въпрос за странен обичай в семейството на любимия й за първата брачна нощ

Странна сватбена традиция в семейството на младоженеца изплаши бъдещата булка.

В Reddit тя признава, че искането на любимия й дотолкова я уплашило, че заплашила да отмени сватбата.

В социалната мрежа булката споделя, че малко преди големия ден, узнала, че странен обичай в семейството на любимия й повелявал в първата брачна нощ той да среже булчинската й рокля.

"Те дори имат специален нож, който се използва за това. А на следващия ден цялото семейство разглежда съсипаната рокля", пише жената.

Разярена булка отмени сватбата след скандално искане на младоженеца

Когато обаче решила да възрази срещу традицията, младоженецът казал, че това е единственият обичай, от който не е готов да се откаже.

"Имаше други традиции, които той беше готов да пренебрегне, но тази, по думите му, била безобидна и важна за него", добавя бъдещата булка. 

Публикацията й успя да привлече вниманието на интернет потребителите и стана повод за куп коментари. Много хора съветват жената да помисли добре дали да се омъжи за този мъж. 

"Някои народи и култури са имали такава традиция през средновековието и Викторианската епоха. Тогава са смятали жените за собственост, а не за хора. Мисля, че тя няма право да съществува в съвременното общество", пише потребител. 

Бясна булка скандализира всички с решението си насред сватбата

"Ако толкова им се иска да режат роклята, нека семейството на младоженеца да плати за дубликат на булчинската рокля или за някаква друга рокля по тях избор", отбелязва друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай