logo

„Спрете да копирате порното": Жени разкриха непростимите грешки на мъжете в секса

„Спрете да копирате порното": Жени разкриха непростимите грешки на мъжете в секса

Много момичета се оплакват например от липсата на прелюдия, както и от честата смяна на позите

Потребителите на Reddit изброиха най-лошите грешки, които правят мъжете в секса. Както се оказа, прекомерният интерес към порното не само не допринася за хармонични интимни отношения, но само ги разрушава.

Повечето от потребителките на форума се оплакват от опитите на своите партньори да пренесат видеоклиповете XXX в реалния живот, където нещата „не работят по този начин“.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

И така, много момичета се оплакват например от липсата на прелюдия. Много от тях заявиха също, че се дразнят от честата смяна на позицията и темпото. Мнозина се уморяват от факта, че партньорът постоянно започва секса без презерватив.

"Е, точно така - контрацепцията по правило не се ползва в порното", предположи една жена.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Потребителките споменаха също, че техните партньори не познават женската анатомия и нямат представа къде всъщност са ерогенните зони на жената. Момичетата отново обясняват тази празнина с отрицателното влияние на порнографията, в центъра на която е задоволяването на мъжките нужди (а женското тяло служи само като инструмент).

Но най-непростимата мъжка грешка в секса е пренебрегването на хигиената. Този артикул бе отбелязан от мнозинството от тези, които се включиха в дискусията.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

И накрая, бисексуалните абонати също се включиха.

„Абсолютно всички мъже, с които бях близка, ме питаха за едно: да поканя приятелкаа. Това, че съм би, изобщо не означава, че съм съгласна на тройка. Въпреки това, момчетата не го разбират “, написа една ядосана дама./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!