logo

Тази поза в секса подлудява всяка жена!

Тази поза в секса подлудява всяка жена!

Сигурно е, че всяка представителка на нежния пол ще стигне до оргазъм

В различни проучвания жените многократно са споделяли, че обръщат много повече внимание на мъжа, с който спят по време на интимния акт, отколкото ма позата, в която го практикуват.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Сексолози обаче откриха коя е интимната поза, която може да завладее ума на всяка представителка на нежния пол и буквално да я луди и отклони вниманието й от мъжа до нея.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според капания на известна марка, която не само произвежда презервативи, но и хвърля огромни суми за изследвания в областта на сексологията, над 75% от жените не достигат до оргазъм по време на полов акт Трябва да направим нещо с това, казали си експертите и изглежда са открили идеалното решение на този проблем.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Жените по света все повече поемат инициативата в леглото. Във връзка с това се появиха пози от рода на „ездачката на лице”, „Кралицата” и т.н.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Когато една жена седи върху лицето на половинката си, тя има пълен контрол върху това, което прави и се чувства по-уверена в себе си. Освен това така всяка жена може да контролира скоростта и да свърши.

Експерти са на мнение, че в тази поза няма нищо ново, а представители на висшето общество дори я използват за да получат максимално удоволствие и да не забременеят./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай