logo

Хапвайте повече от тези 7 храни и либидото ви ще скочи до небето!

Хапвайте повече от тези 7 храни и либидото ви ще скочи до небето!

Има няколко продукта, които ще ви помогнат да засилите сексуалното желание и е добре да започнете да ги консумирате малко преди заветната вечер

14 февруари идва скоро и може би вече сте започнали да се подготвяте за романтична вечеря. Знаете ли, че можете да вдигнете либидото си и това на половинката ви до нови висоти само и единствено с храна.

Има няколко продукта, които ще ви помогнат да засилите сексуалното желание и е добре да започнете да ги консумирате няколко дни преди заветната вечер. 

По друг начин такива продукти се наричат ​​афродизиаци. Според Pharmacognosy Review, афродизиаците могат да включват храни или лекарства, които повишават либидото (сексуалното влечение). Разбира се, не винаги е нужно да стигате до аптеката, за да се насладите на палава вечер. 

Ние ще ви изброим 7 продукта, които ще засилят сексуалното ви желание, ако бъдат консумирани правилно.

Стриди
Те са с високо съдържание на цинк, според Лиза Йънг, член на Съвета за медицински преглед Eat This, Not That. Известно е, че този минерал може да повлияе на производството на тестостерон. Също така, този продукт е богат на омега-3, които подобряват притока на кръв, еректилната функция и функцията на тестисите. Освен това е известно, че цинкът повишава нивата на допамин и има връзка между допамина и подобрената ерекция.

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

Шафран
Проучване на Phytomedicine установи, че таблетките шафран (200 mg на ден) могат да помогнат при еректилна дисфункция. Те увеличават броя на ерекциите и тяхната продължителност. Друго проучване, публикувано в Human Psychopharmacology, посочва, че 30 mg шафран на ден може да повиши възбудата при жените и да увеличи естественото смазване.

Авокадо
Съставът на този плод включва ненаситени мазнини, а те са важни за хормоналното здраве. Съдържа и фолиева киселина, от които се произвежда хистамин - вещество, което се отделя при възбуда или оргазъм.

Шам-фъстъци
Малко проучване, публикувано в International Journal of Impotence Research, установи, че шамфъстъкът може да има свойства, подобни на афродизиак. Въпреки това, само 17 мъже са участвали в това проучване, така че са необходими повече доказателства за този ефект на шамфъстъка. В същото време, след три седмици, участниците подобриха еректилната функция.

Мак
Малка научна статия, публикувана в First International Journal of Andrology, отбелязва, че след 12 седмици мъжете, приемали Мака, съобщават за повишаване на сексуалното желание и общото сексуално благополучие. Друго проучване разглежда жени в постменопауза, които имат намалено либидо поради антидепресанти. Благодарение на мака те успяха да се отърват от този проблем.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Червен женшен
Според научни изследвания това растение има много положителни свойства. Включително укрепване на здравето на сърцето, имунитета, антиоксидантен ефект, способността да повишава либидото. Проучване, публикувано в Journal of Sexual Medicine, установи, че три капсули червен женшен на ден спомагат за повишаване на сексуалната възбуда при участниците. Други проучвания показват, че тази билка подобрява еректилната дисфункция и забавя преждевременната еякулация.

Горски плодове
Те съдържат много флавоноиди (къпините са особено богати на тях), което позволява на мъжете да поддържат ерекция. Освен това проучването Pharmacognosy Review посочва, че флавоноидите подобряват качеството на спермата. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anna511

anna511 03.11.2023 15:39

Таблетки, поправящи либидото при жените - https://tonzes.com/libidobg.htm Лично съм го ползвала и много ми помогна.