logo

Готвачка постна СНИМКА на 3 лимона в кулинарна група и си навлече гнева на мрежата, но...

Готвачка постна СНИМКА на 3 лимона в кулинарна група и си навлече гнева на мрежата, но...

Шонтел от Бърт успява да изненада страшно много и дори да възмути някои хора с публикацията си

В затворена фейсбук група за торти и сладкиши домакини от цял ​​свят споделят рецепти, с които с минимум съставки всеки може да приготви доста прилични изкушения.

Затова и една от потребителките - австралийката Шонтел от Пърт, успява да изненада страшно много и дори да възмути някои хора, като публикува снимка на три лимона. 

Те приличат на най-обикновени цитруси, закупени от магазина. Имат си и лепенки. И определено нямат място във въпросната група, пише Daily Mail.

С този бананов десерт семейството ви ще ви мисли за гуру в кухнята

Шонтел обаче отбелязва, че това всъщност са кексчета, които е направила сама.

Младата жена е използвала ванилови бисквити от магазина, тъй като целта на експеримента й била да постигне най-естествената форма. Затова тя се съсредоточила върху фондана и глазурата, която направила с пудра захар, царевично нишесте и желатинов оцветител.

Австралийката не крие, че е много горда със себе си, защото приготвянето на лимоните й отнело много време. А шедьовърът й се получил от третия път.

Най-вкусният десерт, с който няма да натрупаме излишни килца покрай празниците

Голяма част от интернет потребителите обаче изобщо не оценяват усилията й, защото смятат, че тя ги заблуждава. Въпреки факта, че Шонтел споделя рецептата си (макар и без снимки), малцина вярват, че това са сладкиши.

За да докаже, че това не е истински лимон, жената се принудила да разреже едно от сладките си изкушения. 

"Дори не мога да си представя откъде да започна с такива кексчета... Страхотно!", "Отначало си помислих, че сте натъпкали лимона с бисквити и така сте го поднесли на масата. Но се оказва, че е цяло кексче!", "Приличат на истински лимони... Първоначално не разбрах какво им е и защо са в тази група!", са само част от коментарите под поста й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Лукчо

Лукчо 15.03.2021 6:03

А с форма и цвят на лук.