На колко от вас ви се е случвало да искате да си направите бърза закуска, но да не знаете как точно да се разнообразите, след като изпиете дежурната чаша кафе?
Сочно и вкусно пилешко месце на фурна - пръстите да си оближеш
Е, в следващите редове ще ви разкрием идеалното решение. Тази рецепта си заслужава да се опита от всеки, а за да ви е по-лесно всяка стъпка, ще опишем със снимка.
Приготвя се бързо, а продуктите се намират в абсолютно всеки хладилник. Цялото ви семейство просто ще се влюби в сандвичите, приготвите ли ги така.
Нов метод разкрива как да приготвим крехко и сочно пилешко месце
Продукти:
Шунка
Кашкавал
Чушка
Домати
Хляб
Майонеза
Това е тайната за най-вкусното пилешко, топи се в устата
Приготвяне:
1. Първо нарежете шунката на ситно или месото, което сте избрали.
2. Настържете кашкавал и го добавете в купата, където вече сте поставили нарязаната на кубчета шунка.
3. Нарежете един домат и прибавете и него към останалите продукти.
4. Сторете същото и с една чушка.
5. Добавете майонеза и разбъркайте добре сместа.
6. Вземете филийки хляб и разстелете сместа отгоре им.
7. Сложете хартия за готвене и отгоре поставете филийките. Печете ги, докато не хванат златиста коричка.
*Тази рецепта няма да се получи, ако опитате да я направите в микровълновата.
**Може да използвате каквито и да е продукти, тези са примерни.