Зимата и студеното време карат хората да поглеждат към малко по-тежки храни. Най-чудесното месце за този сезон без никакъв спор е свинското.
Опитате ли този паниран карфиол, ще го приготвяте отново и отново
В следващите редове ще ви разкрием каква е тайната за направата на вкусно, сочно и много крехко свинско месце, гарантираме ви, че буквално ще се топи в устата ви.
Най-ключовият момент за това е специалната марината, която наистина кара ястието да се превръща в изкушение за сетивата. Такива пържолки може да поднесете на всяка трапеза, подходящи са дори за коледната празнична маса, където ще се съберете с цялото си семейство.
Рецептата идва от Теодора Титова и е качена в социалната платформа "ТикТок".
Тя показва стъпка по стъпка как точно да приготвим свинското, за да се превърне във вкусно ястие.
Ето и съставките:
Продукти:
800 грама свински врат
3 супени лъжици Меласа Пасифлора
40 мл соев сос
2 супени лъжици горчица
30 мл сок от лимон
20 мл мазнина ( зехтин, олио)
1 супена лъжица червен пипер
1 супена лъжица чесън на прах
½ чаена лъжица черен пипер
1 чаена лъжица сух джинджифил
щипка сол
розмарин
@tedy.titova @Passiflora Продукти: 800 грама свински врат 3 супени лъжици Меласа Пасифлора 40 мл соев сос 2 супени лъжици горчица 30 мл сок от лимон 20 мл мазнина ( зехтин, олио) 1 супена лъжица червен пипер 1 супена лъжица чесън на прах ½ чаена лъжица черен пипер 1 чаена лъжица сух джинджифил щипка сол розмарин микс зелена салата #тедититова #домашнивкусотии #passiflora #passiflorasugar #passiflorabrownsugar #molasses #меласа #готвач #вечеря #viraltiktok #тикток #fypシ #тикток #fypシ゚viral #рецепта #леснарецепта #затебе #viral #свинско #вкусно #хапване #porky #delicious #tasty #easyrecipe ♬ original sound - Теодора Титова
Бон апети!/jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!