Това е тайната за сочно свинско месце на фурна

Това е тайната за сочно свинско месце на фурна

Гарантираме ви, че всеки ще остане очарован от вкуса и крехкостта му

Месото е неизменна част от трапезата на повечето хора. Без значение с или без повод всички го обичаме, но понякога или не се справяме добре в приготвянето му или пък ни е омръзнало от всички традиционни рецепти. 

Лесна рецепта за сочни кюфтенца, стават за минути

Решихме да ви издадем много лесен начин за приготвяне на свинско месо на фурна. То остава крехко, сочно и е безкрайно вкусно. Междувременно ще скъсате с типичните и еднотипни ястия, които сте свикнали да поднасяте на любимите си хора. 

Домашни кюфтенца със сосче - уникална вкусотия

Рецептата е много лесна и не изисква почти никакви усилия. 

В тези кюфтенца с изненада ще се влюбите от първата хапка СНИМКИ

Продукти:
свинско - 1,5 кг.
сол и пипер
олио - 50 мл.
лук - 3 глави
кисели краставички -2 бр.
яйце - 1 бр.
магданоз - 1 малка връзка
пресен копър - 1 малка връзка
чесън - 2 скилидки
кашкавал - 150 гр.
майонеза - 4 супени лъжици

Приготвяне:
1. Нарежете свинското на парчета около 1,5-2 см. и ги намачкайте с чук добре от всяка страна. После им сложете сол и пипер на вкус.


2. Сложете готварска хартия в една тава и отгоре олиото равномерно. После сложете нарязаният лък на пръстени, а отгоре наредете месото.


3. Нарязваме на ситно киселите краставички, сваряваме яйцето и го добавяме, нарязваме на ситно копъра и магданоза.


4. Добавяме настърган чесън, рендосан кашкавал, сол, пипер и майонеза и разбъркваме всичко добре.


5. Получената смес нанасяме равномерно върху парчетата месо. Покрийте отгоре с фолио и печете в предварително загрята фурна 60 минути на 200 градуса.


След час ястието ще е готово. Така приготвено месото става сочно и крехко. Гарантираме ви, че семейството ви ще оцени вкуса му./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гладников

Гладников 16.01.2021 13:33

Някаква изкилифинчена версия на : месо по френски !!!!

Да, да

Да, да 18.01.2021 12:34

Когато копирате от чужди сайтове, поне си проверявайте за грешки текста, който Ви е превел Гугъл -преводач. Иначе рецептата е просто поредния вариант на месо на фурна! Интересното е , че при така поставените стъпки за приготвяне, за един час във фурната яйцето и кашкавала ще са станали на подметка.