logo

"Сбогом" на големия корем! Тези 7 храни горят мазнини по-бързо от тренировка в залата!

"Сбогом" на големия корем! Тези 7 храни горят мазнини по-бързо от тренировка в залата!

За да отслабнете, трябва не само да се откажете от някои продукти, но и колкото е възможно по-често са консумирате такива, които спомагат за изгарянето на мазнини. В комбинация с минимална физическа активност е възможно да се постигне ефект, при който мазнините ще изчезнат за дни, а това ще се случи заради ускоряването на метаболизма ви.

Кисело мляко и сирене

Всички тези храни, съдържат калций, помагат за изгарянето на мазнините. Изследван потвърждава, че има пряка връзка между приема на калций и скоростта на метаболизма. Друго мета-проучване, в което са изследвани резултатите от 14 експеримента, показва, че хората, които редовно консумират млечни продукти, изгарят средно с 1,5 килограма повече наднормено тегло. Изследователите вярват, че този ефект се дължи на факта, че калциевото мляко инхибира действието на витамините, които стимулират растежа на мастните клетки.

Овес и ечемик

Тези въглехидрати, които са с високо съдържание на фибри само ви помагат да отслабнете. Овесена каша за закуска, ечемичената гарнитура за вечеря не само ще помогне да се отървете от мазнините на кръста, но също така да ви държи в добра форма.

Зелен чай

Катехините, които са много в зеления чай, ускоряват метаболизма. Освен това, изследване показва, че използването на зелен чай е особено ефективно в борбата с мазнините, които се натрупват в коремната област. Пет до шест чаши зелен чай с лимон на ден са най-добрият избор за тези, които искат да отслабнат бързо и без усилие.

Яйца

Яйцата - най-удобният източник на протеини, които са просто необходими за всички, които се интересуват от фигурата си. Когато ядете храни, богати на протеини, тялото ви трябва да изразходва повече калории за преработка на храната; На второ място, протеините потискат глада много по-добре от всички въглехидрати и накрая, трето, просто се нуждаете от протеини, ако правите силови упражнения. Ето защо, яжте яйца за закуска поне няколко пъти седмично - и много скоро ще забележите разликата.

Орехи и бадеми

Ядките са идеална възможност за здравословна закуска, която не само засища лекия глад между храненията, но и подхранва тялото ви с необходимите здравословни мазнини. В допълнение, бадемите и орехите са богати на диетични фибри, протеини и омега-3 мастни киселини, които повишават чувствителността на организма към инсулин. Не забравяйте да ядете ядки редовно - и да останете красиви и здрави.

Ябълки и круши

Какво общо имат тези продукти? Те съдържат флавоноиди, естествени химикали, които буквално топят натрупаните мазнини в тялото ви. Проучване потвърждава, че жените, които редовно използват флавоноиди, имат най-нисък индекс на телесна маса. Изследователите вярват, че този ефект се постига благодарение на способността на флавоноидите да увеличат потреблението на енергия, да увеличат абсорбцията на глюкозата от мускулите и в резултат да изгорят излишните мазнини.

Череши

Тези горски плодове съдържат много естествен мелатонин, който помага за здравия сън. Факт е, че е здравият сън е важен за поддържане на добро телосложение и помага за отслабването./jenata.blitz.bg

Коментирай

Elena

Elena 07.12.2022 8:53

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.