logo

70-г. бивше зайче на Playboy смая със СНИМКА 18+ по бикини

70-г. бивше зайче на Playboy смая със СНИМКА 18+ по бикини

Ние, момичетата, не трябва да се крием в ъгъла, само защото сме достигнали определена възраст, подчертава Анджи Бест

Бившата моделка на Playboy Анджи Бест разкри тайната на младостта си в интервю за британската версия на списание Hello.  

70-годишната знаменитост позира за корицата на списанието в цял червен бански с бял принт под формата на листа. Визията си звездата е завършила с плажна наметка в тон с бикините и полупрозрачни сандали.

Гримът й е в телесни цветове, а косата й - спусната. 

С читателите бившата манекенка, която притежава собствена фитнес зала и беше личен треньор на Шер в Лос Анджелис, споделя тайните си за това как всяка дама може да върне годините назад, да бъде здрава и с тяло достойно за корица на списание. 

Любимата водеща на Путин чукна 60 и разкри тайните си за секси тяло и вечна младост СНИМКИ

По думите й, това няма да дойде даром. Самата тя работи доста усилено, за да съхрани младежкия си външен вид. 

"Искам да доживея до 100 години и да изглеждам все така добре", казва моделката и признава, че се придържа към принципите на "функционалната медицина". Въпросната система включва здравословна диета и приемане на достатъчно количество вода.

"Ако искате да сте здрави, трябва да сте в добра форма отвътре, като консумирате правилните хранителни вещества и добавки и пиете много вода. Тялото ви е като кола и трябва да го храните с най-добрата храна, за да работи правилно", подчертава Анджи Бест.

74-г. актриса разкри тайната съставка на вечната младост

Бившето зайче на Playboy отбелязва, че иска да докаже на 70-годишните жени, че могат да се чувстват с 20 години по-млади и по-красиви.

"Мисията ми е да направя 70 новите 50 за жените. Всичко се промени. Ние, момичетата, не трябва да се крием в ъгъла, само защото сме достигнали определена възраст", подчертава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!