Астролог с черна прогноза за брака на Меган и Хари, разкри какво ужасно нещо ще ги споходи едва след година!

Астролог с черна прогноза за брака на Меган и Хари, разкри какво ужасно нещо ще ги споходи едва след година!

В събота (19 май) се състоя сватбата на годината – принц Хари се ожени за актрисата Меган Маркъл. Какво бъдеще очаква херцозите на Съсекс и дали техният съюз ще бъде силен и траен са въпроси, които всички си задават. Психоложката и експерт по карти таро и астология Мариана Абравитова отговори на тези и още много други загадки, свързани със съюза на влюбените. 

Церемонията вчера протече с много гафове и нарушаване на десетки традиции

Експертката обаче не вещае никак розово бъдеще на двамата двойка и дори сочи кога ще се разведат.

„Връзката им е красива, емоционална и силна. Това обаче ще бъде главно в началото. Сега всичко за тях изглежда добре и е светло, но нещата ще се задържат така едва до следващата година. В момента вниманието, което получават от околните, им харесва. След година и половина нещата вече няма да са толкова приятни и най-вероятно двамата ще се разделят. Не виждам техният съюз да трае повече от няколко години. Виждам ги на по-късен етап с други хора, с които ще бъдат щастливи”, каза таро гадателката.

Тя дебело подчертава, че не вижда Меган и Хари да имат дете. „Ще мислят за това, но реално никога няма да стигнат дотам. Сега те са привлечени от другия, като от магнит. Връзката им се крепи много на силната им сексуалност. Няма нищо възвишено и духовно в отношенията им. Естествено този тип връзки не могат да имат дълбоки корени”, каза тя.

„През първата календарна година, всичко за тях ще е приказно. Те ще бъдат искрено щастливи. След време обаче Меган ще остави истинска дупка в гърдите на съпруга си. Тя най-вероятно ще разчита, че при развода ще има обезщетение, но такова няма да получи. Кралското семейство не е щедро и с твърда ръка се разпорежда с финансите си. Всичките му членове обичат пестеливостта”, заяви психоложката.

Според нея причината за краха на отношенията им няма да е трета страна. „Просто бракът им е започне сам да се разпада. Двамата ще се превърнат в непознати един за друг. Хари е мъдър и ще спечели висок статус в обществото. Той ще улегне и ще стане по-консервативен”, добави Абравитова.

„Хари ще се ожени отново за жена-аристоктат, със синя кръв. Може дори този съюз да бъде политически и замислен предварително от семейството му. Меган няма да страда дълго и ще продължи, водейки ярък и разнообразен живот. Тя ще помни Хари с положителни емоции”, завърши гадателката./jenata.blitz.bg

Коментирай

Ебач

Ебач 20.05.2018 15:15

Ебем ти психоложката

nix

nix 20.05.2018 15:28

аз ебем ебача.

mliivtv

mliivtv 20.05.2018 15:49

Наистина двамата са коренно различни и по визия и по начин на живот, въобще няма да се задържат заедно повече от 1г.

Mario

Mario 20.05.2018 16:09

Глупости на търкалета

Знаех

Знаех 20.05.2018 16:25

Започна се!!!Скрийте се врачки !!Само и единствено Бог знае какво ще се случи.А ти гадателко(психоложка-ха ха ),знаеш ли с теб и семейството ти какво ще се случи утре или след година?Знаеш,другия път!

Ели

Ели 20.05.2018 16:28

И аз мисля същото! Сега водещото при тях е хормона! Меган няма същият статус като Хари! Синята кръв на кралската фамилия няма да им позволи да бъдат щастливи! През цялата церемония на венчавката им,кралицата беше с мрачен вид,и нито един път не се усмихна!

Сандокан

Сандокан 20.05.2018 18:46

Напълно съм убеден че ще се разделят! Хари е шматка, Меган курве, развода предстои.

Истина

Истина 20.05.2018 23:06

Не е мъдър този Хари. Жена му има негърска кръв. Негрите са изостанала в развитието си раса това е доказано. Колкото повече негри в една държава, толкова повече проблеми около тях.

ametist4

ametist4 20.05.2018 23:08

Точно така си мислех и аз - без астрологични изчисления.. Та то им е написано на челата.

марги

марги 21.05.2018 10:43

И без да съм врачка, личи че булката е обикновена златотърсачка, защото бракът е ОЧЕБИЙНО неравностоен! Принцът е заслепен от страст, но скоро ще изтрезнее, ако не получава и духовно разбиране и любов! Това не може да се очаква от посредствената му женичка - "пази Боже сляпо да прогледа!"

КЛАУС ЩАРК

КЛАУС ЩАРК 22.05.2018 9:26

КОЙ СЪЧИНЯВА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ. ТАСКОАРМЕНКОВЦИ! ЛЪЖЕПРОРОЦИ!

Тина

Тина 22.05.2018 12:15

Напълно съм съгласна със мнението на госпожата , въпрос на пари и положение . Както каза даже братът на въпросната булка тя е интересчиика . Искрено се надявам да е точно така както го вижда тя. Не е възможно една никаквица да се мотае сред кралски особи .