logo

Кейт Мидълтън погази строго правило, което кралицата спазва от 70 г.

Кейт Мидълтън погази строго правило, което кралицата спазва от 70 г.

По време на управлението си Елизабет II никога не е говорила за това извън стените на двореца

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото правило на британската кралица Елизабет II - да не разкрива предпочитанията си към храната. И като нищо може да съжалява за това, съобщава The Mirror.

Смята се, че по време на своето 70-годишно управление кралицата никога не е говорила за любимите си ястия извън стените на двореца. Дори личните готвачи не винаги са наясно какво точно харесва Нейно Величество.

Кейт Мидълтън прикова вниманието на всички, потъпка две кралски забрани СНИМКИ

По думите на кралски източници, тя пази предпочитанията си в тайна, защото в противен случай ще й сервират едни и същи ястия на всяка вечеря или прием.  

Кейт Мидълтън е погазила тази традиция по време на официално посещение в болница. В хода на разговора си с 4-годишно момченце, очакващо трансплантация на сърце, тя е споделила, че много обича маслини и пастата.

Херцогинята признала, че е предала вкусовите си предпочитания и на принц Джордж и принцеса Шарлот, които много обичали да готвят с нея.

Що се отнася до кралицата, бившият й готвач все пак повдигна завесата и призна, че Елизабет II обича шоколадова бисквитена торта.

На Кейт Мидълтън и Елизабет II им е забранено да ядат тези 5 храни

По думите му, това е единственото повтарящо се ястие в кралското меню и кралицата всеки път си взима по едно малко парченце – и така, докато от тортата не остане нищо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

къню

къню 28.03.2022 16:15

дядо е готов да погази една две недели мидълтънчето....ох на дядоооо

Алито от София

Алито от София 29.03.2022 20:42

Английска му работа, дайте ми тази булка да я превъзпитам, ще си мълчи и само като види българин, ще се подмокря на място