logo

Кейт взе неочаквано решение за коронацията на Чарлз III, всички са в шок

Кейт взе неочаквано решение за коронацията на Чарлз III, всички са в шок

Съпругата на принц Уилям се слави с безупречния си моден стил и коректно отношение, но този път изненада всички

Всички са наясно колко много британците държат на традициите. Още повече когато те са свързани с кралското семейство.

Без значение дали става въпрос за тъжен момент или за весел, то на Острова всичко се случва според вековни традиции и обичай. 

Именно по този начин се очакваше да протече и коронацията на крал Чарлз III, която ще се проведе на 6 май. От jenata.blitz.bg припомняме, че напълно неочаквано самият крал реши да внесе доста изненадващи моменти в най-тържествения за него ден.

Разбира се не липсват и скандали около коронацията. Така например наскоро се разбра, че принц Хари, който заедно със съпругата му Меган Маркъл напуснаха кралското семейство, са поставили ултиматуми към кралското семейство за това какво искат да се случи, че да присъстват на 6 май.

На другия полюс са принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Те винаги са били неизменна част от британското кралско семейство и винаги са спазвали необходимото приличие, че и всички протоколи и традиции.

Именно заради това, а и не само, сега всички на Острова са в шок. Причината – Кейт Мидълтън, която е известна с безупречния си моден стил и спазване на кралските етикети, взе неочаквано решение, свързано с коронацията на крал Чарлз III.

Оказа се, че британците са разстроени, тъй като принцесата на Уелс е решила да заложи на скромно облекло. Тя споделила пред хора от Британския дворец, че няма да облича помпозни и скъпи одежди, а ще бъде по-скромно облечена.

Но не само това! Според източници от кралските среди Кейт дори казала, че няма да слага тиара или каквато и да било корона. Именно това е вековна традиция, която Кейт неочаквано иска да наруши.

Дали наистина принцесата на Уелс ще е с по-скромно облекло и без тиара на главата… ще разберем чак на 6 май – денят на коронацията на британския крал Чарлз III. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Една

Една 02.04.2023 14:00

До тогава сън няма да ни хване!

тодор живков-централен комитет на бкп

тодор живков-централен комитет на бкп 02.04.2023 15:32

айде давайте му я тая корона бе,той може да умре до 06.05. дърт е като мене..

вЕрвам

вЕрвам 02.04.2023 21:30

Да бе, точно на коронацията Кейт решила да не спазва вековни традиции и протоколи.. като и дойде времето ще носи корона и тиари, сега е денят на Камила, шока е в глупостите които си измисляте тук.

баба Гицка

баба Гицка 03.04.2023 9:24

Дюс баба, дюс! Семплото не е за нас... Скромно, по джапанки... :)

...

... 04.04.2023 3:21

hahaha, ama smehorii . , prosulziavat me komentarite dolu

Баба Вуна

Баба Вуна 06.04.2023 16:25

Гицке, язе съм канена, щот принц Чарлз подслажда Ърл Грйо с мой мед. Ще съм търкоазено плетено вълнено елече, пола на цветчета и забрадка, подърък от Киро Убавецо! Вери фешън, май дарлинг, бай дъ уей..