logo

Хари и Мрган изнагляха: Поставиха условия за коронацията на крал Чарлз III СНИМКИ

Хари и Мрган изнагляха: Поставиха условия за коронацията на крал Чарлз III СНИМКИ

Само, ако мераците им бъдат изпълнени, те ще присъстват на мероприятието, което ще се проведе на 6 май

Последните години светът се нагледа и наслуша на странните желания от страна на Хари и Меган Маркъл. Претенциите им сякаш нямат край. Сега международните медии съобщават за поредна тяхна претенция. 

Неочаквана новина за коронацията на крал Чарлз III

Хари и Меган

В навечерието на коронацията на крал Чарлз III принц Хари се е свързал с Едуард Фицалан-Хауърд, настоящият граф маршал и 18-и херцог на Норфолк. Той отговаря за организирането на коронациите и когато става въпрос за важни церемонии, той е главният организатор! 

Едуард Фицалан-Хауърд

Хауърд ръководеше и организацията и съветваше Бъкингамския дворец относно тържествата по повод платинения юбилей на покойната кралица Елизабет II миналия юни и държавното погребение след смъртта й през септември.

Фицалан-Хауърд са една от най-старите аристократични фамилии във Великобритания. Тяхното семейно седалище е замъкът Аръндел в Западен Съсекс, реставрираният средновековен замък обхваща 6475 хектара (16 000 акра) и е най-голямото имение в региона.

Замъкът Аръндел

Крал Чарлз III даде да се разбере, че иска коронацията да включва традиционна пищност, но трябва да отразява една по-модерна Великобритания и ролята на монарха днес и това е работа за Едуард Фицаланом-Хауърд.

18-ият херцог на Норфолк знае, че списъкът за коронацията, който е изготвен още от покойната кралица, включва 8000 души. Той, с одобрението на Чарлз III, намали този брой до 2000 души.

Невероятна БГ следа в коронацията на Чарлз III

Както се очакваше, големи и бързи заявки идват и от Монтесито. Съобщава се, че Хари и съпругата му Меган Маркъл изпратили специални условия, които само ако бъдат изпълнени, ще отидат на коронацията.

Крал Чзрлз III, Хари и меган

Двамата настояли за място на балкона на Бъкингамския дворец в деня на коронацията. Освен това двамата искали да знаят какви точно ще бъдат функциите и места и на децата им – Арчи и Лилибет.

В момента изискването да се появи на балкона е в ръцете на организатора на коронацията на 18-ия херцог на Норфолк и той трябва да съгласува с крал Чарлз III желанията на Хари. 

Крал Чзрлз III, Хари и меган

Дали поредните мераци на Хари и Мегат ще бъдат изпълнени и те ще се появят на балкона на Бъкингамския дворец в деня на коронацията, въпреки че се отказаха от кралските си задължение, предстои да видим на 6 май. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Местя

Местя 21.03.2023 10:52

Бързо

рапон

рапон 21.03.2023 11:36

тоя рижавия не е син на Чарлс от един коняр е и затова ги бъзика по сички линии, вече е червив с пари що не си присади коса?

къню

къню 21.03.2023 16:24

какво ебане има в това маймунче-малиииии-дядо да го барне,че да го надупи.....

LSD

LSD 21.03.2023 16:48

Търтеи !!!

Тинката

Тинката 21.03.2023 19:25

А корони не искат ли за празните си глави че и за майката на черната ....питам де

БАБА АЙШЕ

БАБА АЙШЕ 21.03.2023 21:24

Дядо Асан много обича да ибе черни путки-направо им пушат путкити една ниделя

Къш бе!

Къш бе! 22.03.2023 8:11

Искат да са в центъра и те да станат те крале на страната. Грозна и глупава работа.

Рижавия

Рижавия 22.03.2023 9:26

извънбрачен комплексар и алчната циганка си просят М6. Чарлс какво още чака? Той не му е син, а и прекали много с простотиите си. Да го изпети при развратната му майка.

хаха

хаха 22.03.2023 14:58

кой е Мрган

ПИФ

ПИФ 22.03.2023 20:39

Изобщо не е извънбрачен.Развратен е по скоро баща му, а има съмнения и , че майка му е убита. Баща му да си плаща сега за пренебрежително и подигравателно отношение към Хари.

О,ПИФ

О,ПИФ 26.04.2023 4:43

Развратна е майка му,с кой ли не се изчука,а накрая опря до Арабелата. А Чарлз е обичал само една жена ,макар че тая е истинска Камила .