logo

Хари издаде зловеща тайна за последните часове живот на Даяна СНИМКИ

Хари издаде зловеща тайна за последните часове живот на Даяна СНИМКИ

Наследникът на принцеса сподели най-голямата си мъка, свързана с покойната му майка и злополучния ден

В последния ден от август се навършиха 23 години от трагичната смърт на британската принцеса Даяна. В тази връзка на Острова отново бе пуснат документалния филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“, излязъл през 2017 г.

В прожекцията говориха основно нейните синове – принцовете Уилям и Хари. Във филма те споделиха спомените си за майка им. 

Именно там най-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари, си спомни последния телефонен разговор, който е провел с майка си преди смъртта й. Той призна, че и до ден днешен съжалявал, че разговорът помежду им бил толкова кратък.

Но освен това Хари издаде и друга тайна от последния телефонен разговор, който провел с Даяна преди смъртта й.

“Ако знаех, че това би било последният път, когато говоря с майка ми ...”, казва през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната смърт. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Двамата признаха, че са говорили с Даяна много за кратко и направо й затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.

Веднъж Хари призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си - на погребението на майка си на 6 септември 1997 г. и малко след това когато се е сетил колко за кратко я е чул в деня на смъртта й.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз да се надяваме тя все още да е жива и наоколо, и се чудим каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя Хари.

От jenata.blitz.bg припомняме, че принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж. С нея в колата бяха продуцентът Доди ал Файед и шофьорът Анри Пол. Двамата мъже загинаха на място, а Диана почина два часа по-късно в болницата.

Междувременно от jenata.blitz.bg разкрихме една зловеща тайна за Даяна – тя винаги ходила със себе си хладилна чанта, пълна с банки кръв, а причината за това се оказа наистина зловеща. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

НСМ

НСМ 07.09.2020 15:24

Хари не е най- малкият син на Чарлз и Даяна, а по-малкият син. За да е най- малкият, децата трябва да са поне три.

Рали

Рали 07.09.2020 16:32

Научете се как да си пишете заглавието. Повече от сигурна бях че няма нищо зловещо, но ми беше любопитно кое точно е зловещо за некадърника, който е писал и предъвквал до болка познати факти, за да си заработи мизерните пари

Баба ви

Баба ви 08.09.2020 0:35

Е, коя е зловещата тайна? Говорили за кратко по телефона и бързали да се върнат към игри с братовчедите си. Голяма и много зловеща тайна, блиц!

Д-Р МЕРАКОВ

Д-Р МЕРАКОВ 08.09.2020 17:20

Чудите се какви заглавия да пишете,за да будите по-голям интерес.......Да....ама ...НЕ...... Какво зловещо има......????? Алоооо.....редактора.......

Хелоуин

Хелоуин 09.09.2020 6:22

Разговор по телефона.... Нищо по-зловещо не съм чувал !!!

Донка

Донка 09.09.2020 9:22

"Двамата мъже загинаха на място, а Диана почина два часа по-късно в болницата." Името й е Даяна!

Kristina

Kristina 11.09.2020 7:03

Диана??? Некадърници