logo

Меган Маркъл шокира всички при последната си публична проява, на Острова са сериозно притеснени за новото кралско бебе (СНИМКИ)

Меган Маркъл шокира всички при последната си публична проява, на Острова са сериозно притеснени за новото кралско бебе (СНИМКИ)

Спекулациите покрай бременността на 37-годишната Меган Маркъл продължават с пълна сила, а медиите и обществеността обръщат все по-голямо внимание на херцогинята. През октомври официално бе обявено, че принц Хари и съпругата му чакат бебе. Според изчисленията, първородната им рожба трябва да се появи през пролетта на следващата година.

Нови снимки обаче внесоха обърквания в сметките на експертите. Те са направени пред църквата „Сейнт Лука” в Лондон. Меган и Хари са присъствали на концерт, но си тръгват по-рано през страничния вход.

Меган Маркъл готви нов удар на Елизабет II, без да се замисля на каква опасност подлага бебето си

Херцогинята, както винаги, изглежда перфектно. Тя бе облечена в тъмносиня рокля за бременни на Serephina и палто в същия цвят. Това, което привлича вниманието на всички, бе прекалено големият й корем.

Според официалната информация, новото кралско бебе трябва да се роди през пролетта на следващата година.

Падна сензационна тайна за Меган Маркъл и бъдещото й бебе!

Но последните снимки говорят, че американката май ще роди доста по-рано от предвиденото, още в края на месец февруари.

Ексцентричен навик на принц Хари превърна живота на Меган Маркъл в истински ад! Двамата не спират да се карат заради...

Някои специалисти бързат да уточнят, че всичко е много индивидуално и по няколко снимки не може да се определи кога ще се появи бебето. А не е изключено голямото коремче на Меган да се дължи на факта, че тя и Хари чакат близнаци. Все пак това е един от залозите, който е най-популярен в букмейкърските пунктове във Великобритания. /jenata.blitz.bg

Коментирай

gloria

gloria 09.12.2018 19:40

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! https://bit.ly/2q75a1e

мив

мив 10.12.2018 14:50

имат право да се притесняват какво ли ще излезе?