logo

Обрат! Млада любовница иска да ражда деца от 87-годишния Иван, който се развежда с 28-годишната Наталия

Обрат! Млада любовница иска да ражда деца от 87-годишния Иван, който се развежда с 28-годишната Наталия

Едва са утихнали слуховете около развода на 87-годишния актьор Иван Краско с 28-годишната му жена Наталия Шевел, когато се разрази нов скандал. Двамата категорично отричат, че така коментираният от всички брак е към края си. 

В токшоу се появи младата любовница на актьора Юлия Кичемасова, която обяви готовността си да роди поне няколко деца на заслужилия руски артист. 
"Иван Иванович е невероятно сексуален. Шевел е дърво, тя не знае как да стимулира мъжете, а аз знам как правилно да му направя масаж, къде да го докосна", изхвърля се младата жена. 

87-годишният Иван се развежда с 27-годишната Наталия! Отказвала му секс, защото се страхувала, че ще… (СНИМКИ)


По време на самото телевизионно предаване любовницата и бившата вече съпруга едва не се сбиха. Според Кичемасова Шевел скоро ще бъде изгонена от мъжа си. Шевел пък отрича нападенията и казва, че мъжът й никога не би постъпил така. "Обичам мъжа си", казва тя.

Самият Краско опровергава слуховете за млада любовница и твърди, че Юлия е негова фенка и нито е имало нещо между двамата, нито ще има.

В медиите обаче бяха публикувани папарашки снимки, от които стана, че отношенията между тях са повече от близки. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай