logo

Самотна майка печели добри пари от екскорт услуги без секс благодарение на...

Самотна майка печели добри пари от екскорт услуги без секс благодарение на...

Самотна майка в Лондон бе неприятно изненадана, когато борчовете в кредитните ѝ карти набъбнаха на 25 000 паунда преди година. 33-годишната Мишел Смит работи като помощник-администратор, но скромната ѝ заплата не е достатъчна, за да живее нормално с дете и да покрива натрупаните дългове. 

Търсейки странична работа, съвсем случайно тя се натъкна на предложение за работа - ескорт услуги без секс. След няколкодневни размисли и разговори с приятелката си, която вече се била захванала с този занаят, Мишел реши да предприеме тази отчаяна стъпка. Жената твърди, че допълнителният ѝ месечен доход вече възлиза на 2500 паунда под формата на подаръци подаръци и пари. 

Изневерите на мюсюлманките и как са ги наказвали преди и сега

Това вече ѝ позволило да покрие 20 000 паунда дългове по  кредитните карти. Много скоро една работеща майка ще забрави за дългове, като лош сън, отбелязва The Sun. 

Срещи с мъже от 18 до 75 години 

Жителката на Източен Лондон казва, че изобщо не се срамува от професията си. Тя не иска пари от клиентите си и има строго условие - никакъв секс. Всичко, което Мишел прави вечер, е да отива в ресторанти и нощни клубове, придружени от мъже на възраст от 18 до 75 години. 

Всичките ѝ клиенти търсят комуникация и искат да бъдат в компанията на привлекателна жена.Търсенето на клиенти се извършва чрез специализиран уебсайт, който има профил с данните си на сайта, наречен Faceparty. 

Тя качила там няколко снимки на страницата с профила си и посочила времето, в което е свободна. За нейна изненада клиентите бързо се заинтересували от личността ѝ толкова много, че трябвало да избира между няколко кандидати. 

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Пъстрата публика, различни подаръци. Клиентите на Мишел не могат да бъдат адаптирани към един стандарт. Те са напълно хетерогенна публика и веднъж придружавала жена в ресторант. Тази дама искала да общува с човек, който можеше да я разбере особено добре. 

Колко получава средно на вечер Мишел? 


Повечето от клиентите като награда за компанията ѝ дават от 150 до 250 паунда на вечер. В допълнение, по време на работата тя получава всякакви подаръци: от бижута и дрехи до шампанско. Понякога тя се доверява на клиентите и говори за дълговете си. След такъв разговор един млад мъж ѝ дал 500 паунда в края на вечерта. 

Тя си спомня и друг от клиентите - мъж на възраст над 70 години, който я поканил на вечеря. Джентълменът бел овдовял неотдавна и просто искал красива дама да го украси вечерта му. Този клиент възнагради Мишел с няколкостотин паунда за привилегията да бъде с нея.

Голямата тайна 

Впрочем момичето има какво да се гордее. Тя много добре знае каква част от тялото ѝ привлича най-много мъжете. Това е необятният ѝ естествен бюст от 9-ти размер. Представителите на силния пол винаги си падат по щедрите женски гърди.

Вегетарианка започна да яде месо и сега е неузнаваемо красива - СНИМКИ преди и след

Така че защо да не задоволява безкористно желанието им да бъдат близо до собственичката на такова впечатляващо богатство? 
Тя все още е млада, така че защо да не превърне нейното достойнство в доход, обяснява страничната си трудова дейност Мишел. 

Що се отнася до предложенията за секс, тях наистина ги има. Някои клиенти предлагат много пари, за да прекарат нощта с Мишел. Но тя е вярна на принципите си, особено след като почти стигна до целта си. 

Смятате ли, че жената ще продължи да предоставя ескорт услуги след пълно покриване на дълговете си? Лесните пари са толкова примамливи .../jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Хахаха

Хахаха 01.02.2019 12:35

Тоя урод бил компаньонка и то 'без секс' ...мани мани мани .....

йокин

йокин 01.02.2019 15:36

И като е без,секс,кво,да прая,с тая ГРОЗОТИЯ.

Иван

Иван 01.02.2019 19:19

"британска" красота хахахаах

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 01.02.2019 20:06

Пичове, вие сте абсолютни гейове! Тази мацка с огромни цици и прекрасен анал и путка е само за ебане!!

nsp

nsp 01.02.2019 20:18

С такъв ескорт всеки ще иде на първа страница в таблоидите и ще стане известен с естетичните си представи.

Pimp

Pimp 03.02.2019 6:24

"неприятно изненадана"-не, просто без елементарна финансова култура-харчи повече. ... иначе дебили мъже в изобилие, светът се е побъркал

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 03.02.2019 10:29

Леле майко ,не да му давам ,а тоя мамут да ми дава пари няма да излезна с него ,абе кой ще му даде пари на това добиче за секс ,

saseda

saseda 03.02.2019 18:25

Хахаха... Кой би платил за тоя вампир? Само едни цици дето има, ужас...