logo

Тежка драма и брутална караница тлее от години в кралското семейство, ще последва ли нещо по-страшно?

Тежка драма и брутална караница тлее от години в кралското семейство, ще последва ли нещо по-страшно?

Поредна драма се разиграва в кралското семейство. Привидното щастие, настанило се сред роялите, всъщност не е нищо друго освен опит да се прикрият жестоки конфликти и неприязън. Оказва се, че от години сред тях тлее още един конфликт.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме кои са тайните на Кейт Мидълтън за възпитание на деца. Не е за вярване коя холивудска звезда дори копира методите й. Разкрихме ви и как бременната Меган Маркъл успя да очарова критиците, докато принц Хари хвърли истинска бомба за бебето им.

Доста често ви разкриваме за различни конфликти сред роялите на Острова. Оказва се, че има поредна драма в семейството, а в центъра й са две красиви дами – Кейт Мидълтън и Камила. Едната е забила истински нож в гърба на другата, а това и до ден днешен влияе на комуникацията им

Малкият принц Джордж издаде огромна семейна тайна (СНИМКИ)

Кейт и Камила имат доста напрегнати отношения, които се стремят да не показват публично. Известно е, че Мидълтън е доста уязвима и се обижда много лесно Сега ще ви разкажем каква е причината двете дами да са в конфронтация, а вие сами ще прецените дали е дребнаво или не.

Кейт се среща с принц Уилям от дълго време – около 10 години. Първоначално връзката им може да се нарече направо идеална. През 2010 влюбените обаче имаха доста проблеми и последва раздяла за няколко месеца. По време на нея, те осъзнаха, че не могат един без друг.

Кейт Мидълтън с грандиозен гаф, сравниха я със скандален мъпет! (СНИМКИ)

Къде обаче е Камила в цялата картинка? Факт е, че именно тя е повлияла на кавгата между Кейт и Уилям. Камила непрекъснато е говорила на принца, че Мидълтън не е на нивото му, а на него му трябва много по-различно момиче. Тя непрестанно е навирала в очите на Уилям лошите черти на избраницата му. В един момент принцът наистина се занислил дали все пак Камила не му говори истини и точно това му колебание довело до раздялата му с бъдещата херцогиня на Кеймбридж.

Въпреки че влюбените се събрали и вече имат три прекрасни дечица, Кейт все още не може да забрави удара, който Камила й нанесла. Особено наранена се чувствала именно от факта, че тя се държала повече от прекрасно с мащехата на мъжа си и по никакъв начин не мислела, че е заслужила подобно отношение. Именно това е причината в момента Мидълтун да страни от Камила и да не й вярва.

Сензационно ВИДЕО: Камера засне как шава бебето в корема на Меган Маркъл на публично място

Защо обаче Камила е направила това? Факт е, че всички бяха буквално очаровани от Кейт, а самата Камила не се славеше с особено добра репутация. Британците не можеха да простят факта, че тя съсипа връзката между принцеса Даяна и принц Чарлз. Така Камила е решила да оскърби перфектната Мидълтън, като се взира във всичките й недостатъци и преувеличава различни ситуации.

Е, права ли е Камила и дребнаво ли постъпва Кейт Мидълтън странеейки от нея?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

нов

нов 19.02.2019 21:26

Моля, тези които се опитват да се правят на журналисти да ползват поне редактор на текста, / за невежите - грешните думи ги подчертава в червено/, че грешките са направо фрапантни! Лесно е, всяка текстообработваща програма го има.

ХХХХХ

ХХХХХ 19.02.2019 23:58

Кейт е права !!!! А тая Камила от сахара да се маха от двореца. Истинско плашило е! Да поучава собственият си и незаконен син.!!!!!

пффф

пффф 20.02.2019 16:18

камила и красавица...Господи! Как може да наречеш, и къде видя в тази камила красавица!