logo

Бедност и нещастие: 7 неща, които незабавно трябва да хвърлите от дома си

Бедност и нещастие: 7 неща, които незабавно трябва да хвърлите от дома си

Те могат да докарат само беди в живота ви, затова се отървете от тях без да се замисляте

Когато неуспехите стават част от ежедневието ви, тогава може би е добре да се замислите дали реално няма нещо, което може да предизвиква всичкия този лош късмет. 

6 неща в кухнята, които издават, че една жена е мърла

В следващите редове ще ви посочим кои са нещата, които по никакъв начин не трябва да имаме в жилището си, защото така привличаме само бедност и нещастия в живота си. 

В крайна сметка причината за вашите неуспехи и неудачи и превръщането ви в магнит за неприятности, могат да се окажат няколко ненужни вещи, които се намират в дома ви. 

Тези неща в жилището издават лошата домакиня

Счупено стъкло или огледало

Дори малките пукнатини са способни да превърнат всяка положителна енергия в отрицателна. Много трябва да внимавате за такива неща в дома си. 

Ако все пак някое стъкло или огледало в жилището ви се напукат или счупят, то незабавно се отървете от този продукт. Не бива да пестите пари в случая, защото това наистина може да ви донесе големи беди. 

Стари календари

Ако все още на стената ви виси календарът от миналата година, то побързайте да се отървете от него. 

Той символизира всички натрупани през изминалата година негативи и предизвиква повтарянето им отново и отново в живота ви. 

Всяка домакиня трябва да знае този трик за почистване на пералнята

Черни входни и интериорни врати

Ако решите да сменяте вратите си, то тогава просто забравете за черния цвят. В този случай той символизира провалът. 

Така си затваряте всяка врата и давате път през парадния вход на неуспехите. Такива врати привличат много неприятности и негативна енергия в жилището. 

Стара метла

Малко хора знаят, че метлата е предметът, от който абсолютно никога не трябва да спестявате. Използването на стара метла може да ви докара буквално до просешка тояга. 

Погрижете се да запомните това. Когато метлата започне да се изхабява не пестете средства за нова, в противен случай може да останете без такива.

Несдвоени вещи

Ако имате неща, които отдавна са престанали да бъдат чифт, защото просто сте загубили едната част от комплекта, то колкото и да не ви се иска, е крайно време да се разделите с тях. Това пречи на притока на пари към портфейла ви и носи само нещастие на дома.

Тези 5 неща в дома издават, че една жена е мърла

Лоши снимки

Знаете ли, че всяка снимка си има собствена енергия? Необходимо е да се отървете от онези кадри, които не предизвикват приятни емоции у вас. 

Известни са много случаи, при които точно такива снимки, влияят негативно на живота на определен човек. Помислете си дали наистина ви трябва нещо такова в дома ви.

Картини на лошо време

Да, може би една картина, на която е изобразен валеж изглежда лирична или дори романтична, но тя просто няма място във вашето жилище. Помислете си какви емоции предизвиква тази картина у вас. 

Ако това са обезпокоителни мисли, то моментално се отървете от подобна вея.

Струва си да отбележим, че изброените до момента неща наистина могат да донесат много неуспехи, лоша енергия и безпаричие в живота ви. Има обаче и талисмани, които неутрализират част от тези предмети. 

Пример за такъв талисман е подковата, която може да окачите над врата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

вярващ

вярващ 21.11.2020 10:16

Грехът е този, който носи бедност и проклятие. а праведността - благословение и успех във всичко. Линк към Библията, Второзаконие 28 глава за проклятията и благословенията. https://www.wordproject.org/bibles/bg/05/28.htm#0