Карли пи по 4 литра „Кока-Кола” на ден, не е за вярване какво се случи с нея (СНИМКИ)

Карли пи по 4 литра „Кока-Кола” на ден, не е за вярване какво се случи с нея (СНИМКИ)

Щом майката на две деца се отказа от газираната напитка животът й тотално се промени

Сигурно всеки от нас обича да пие газирано. Още повече в горещите дни. Най-предпочитаната напитка се оказа „Кока-Кола”.

Поне така е било при 36-годишната Карли. Като майка на две деца тя почти не е имала време да с погрижи за себе си, отдавайки се изцяло на съпруга си и отрочетата им.

Тя си взе „Кока-кола” и я изсипа в тигана. После се случи нещо невероятно!

В забързаното си ежедневие тя пиела по почти четири литра кола. Докато един ден не осъзнала колко е загазила със здравето, а тялото й не приличало на нищо.

Е, поне историята й е малко по-различна от тази на дебеличката Алвин, чийто съпруг я нарече „дебела свиня”, но после съжали жестоко, а от jenata.blitz.bg ви показахме как точно се случи това.

Та да се върнем на Карли, която пиеше по 4 литра от газираната напитка.

Щом жената се отказала от „Кока-Кола”-та с тялото й се случило нещо шокиращо.

Карли била на 20 години когато родила първото си дете. Малко след това била диагностицирана със затлъстяване. Но момичето успяло да се събере и да се откаже от много лоши навици. След това тя успява да отслабне почти двойно, а между другото и да се раздели със съпруга си.

Как започна всичко...
Сега Карли е щастлива майка на две момчета, най-малкият от които е на три години. Жената казва, че още от детството си е била дебеличка. В частност тя обвинява майка си, която й е налагала много изисквания. В резултат на това момичето е било под стрес, опитвайки се да го победи с вредни храни.

В брака жената също не открива своето щастие. Тя казва, че първо поставяла съпруга си и децата си, напълно забравяйки за себе си и желанията си. Преди да опита нова диета диета тя се обърна към психолог. Той обаче не й помогнал да разбере семейството си.

Как майка на 3 деца свали 76 килограма без диети и изнурителен фитнес

Диета и спорт
Първите килограми, които Карли изгубила били благодарение на това, че се е отказа от лошите си навици. На първо време се отказала от прекаленото пиене на кола. Тя също започнала да ходи много, тъй като просто не можела да тича наоколо с нейното тегло. И така тя започнала да слабее. Щом станала на 36 години тя вече имала страхотната фигура, за която цял живот е мечтаела. Цялата трансформация й отнела две години.

Сега тя е отрупана с мъжко внимание. Те активно я канят на срещи. Карли отбелязва, че им е благодарна, защото това повишава нейното самочувствие. Но тя няма да се срещне с тях, иска да прекарва повече време сама със себе си и с децата си. Тя се разделила със съпруга си, защото осъзнала, че не го обича повече, а и вече не го издържала.

Сега теглото на Карли отново се е променило. Тя добави малко килца, но това се дължи на факта, че мускулната маса се разраства, тъй като сега тя активно спортува. Тя също така дава частно наставления на тези, които искат да отслабнат и да променят живота си към нещо по-добро. 

Примерът на Карли показва, че можете да отслабнете и да получите живота, за който мечтаете. И много зависи от психичното ви състояние. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай