logo

Никога не изхвърляйте тези 7 неща от дома си!

Никога не изхвърляйте тези 7 неща от дома си!

Има много начини, по които можете да ги използвате

Експерти казват, че в дома си всеки има няколко неща, които в никакъв случай не трябва да изхвърля, колкото и ненужни вече да му се виждат те.

От jenata.blitz.bg ви показахме един чуден апартамент от 22 кв. метра, в който никой не можа да повярва какво има. Разкрихме ви и кои вещи в дома ви са истински енергийни вампири и привличат безпаричието в дома ви.

Сега ще ви разкажем кои са предметите, които честичко изхвърляме, но всъщност може да ги приложим идеално в ежедневието си и не е нужно да се разделяме все още с тях.

Стари чорапи

Каквито и да са те – с дупка или просто вече не ви харесват визуални - не ги изхвърляйте. Има много начини, по които можете да ги използвате. Най-лесният е да ги превърнете в ръкавици, за да избършете прахта по лавици или щори.

Ей тия глупости, които правим, тотално съсипват дома ни! (СНИМКИ)

Кутии за обувки

Не бързайте да изхвърляте старата кутия от обувките си. Специалисти съветват да ги използвате и за по-нататъчно съхранение на обувките си. Може да си улесните живота като надпишете всяка кутия какво има вътре и много по-лесно при смяна на сезоните ще откривате нужното.

3 основни грешки в дизайна на интериора

Картонени кутии

Защо ви е да ги изхвърляте, при положение, че те могат да са просто идеално място за съхранение на коледната украса – гирлянди, топки и лампички?

Хартиени торбички

Ако сте си взели не особено добре узрели ябълки, просто ги увийте в хартиените торбички и след ден-две ще имате едни узрели и вкусни плодове. Не вярвате? Просто опитайте!

5 малки тайни за кралски ред в кухнята

Вестници

Сега ще ви припомним един стар трик: С вестници идеално се почистват прозорци и огледала. В края на краищата той не оставя влакна или пък каквито и да било други остатъци.

Наполовина използвани свещи

Има лесен начин да спасите живота им – стопете остатъците и си направете изцяло нова свещ, като просто ги изсипете в декоративна чашка.

Жена разруши апартамента си до основи, за да го даде под наем - ремонтът превърна малка кутийка в бижу! (СНИМКИ)

Стари бръснарски ножчета

Когато животът на бръснарското ви ножче е приключил, има как да му дадете втори такъв. Просто го извадете от самобръсначката и започнете да го използвате, за да премахнете например стърчащите конци от дрехите ви./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!