logo

С това растение у дома ще забогатеете неимоверно СНИМКИ

С това растение у дома ще забогатеете неимоверно СНИМКИ

Има няколко трикчета, с които да си гарантирате страхотно финансово изобилие

Отдавна се смята, че растението, което привлича пари в къщата, е Дебела Мара (Sedum spectabile). Според поверията, за да подобрите финансовото си състояние, просто трябва да донесете у дома това растение, което е известно и като дърво на парите.

Много е важно да мислите позитивно по този въпрос. Ако мислите за доброто, тогава добро ще се случва в живота ви. Затова е важно да подсилите действията си с положителни мисли. Това увеличава шансовете за успех.

Как да привлечем пари в къщата? 
Цветът на листата на растението наподобява цвета на доларовите банкноти (и малко на българските столевки). Благодарение на етеричните масла, съдържащи се в листата на това растение, физическата активност на хората се увеличава и мозъчната функция също се подобрява.

Препоръчително е да поставите цветете на масата (бюрото), където работите. С течение на времето ще видите, че работата ви ще ви донесе повече пари и разбира се, удоволствие. 

За да може в къщата да има пари, трябва да проведете специален, магически ритуал. 

Преди да засадите Дебелата Мара трябва да поставите 6 монети на дъното на саксията. В този момент си представете себе си богат, здрав и успешен. Когато поливате растението помнете по-често тази картина. Тази техника ще ви програмира за успеха, които ви очаква.

Ако вече имате възрастно такова разстение, то тогава можете да заровите монети в саксията му. Този талисман също ще проработи ефективно. 

Можете също да увеличите силата му като завържете няколко червени панделки с монети на клоните му. Като ги погледнете ще имате усещането, че парите винаги са около вас.

Грижа за растението у дома 
Дървото на парите трябва да расте в голяма саксия, за да може да стане голямо. Важно е също така да му осифурите много светлина. Смята се, че идеалният цвят саксия за това растение е с цвят бордо, червено, златно, черно, сребристо или кафяво. 

Много е важно правилно да се грижите за растението у дома. Необходимо е навреме да изтриете листата от прах и мръсотия. 

Ако се грижите добре за Дебелата Мара, то тогава тя ще ви благодари, а вие ще имате пари. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!