logo

Сложих мокра кърпичка с дрехите в пералнята и не е за вярване какво се случи ВИДЕО

Сложих мокра кърпичка с дрехите в пералнята и не е за вярване какво се случи ВИДЕО

Много домакини буквално ще се преродят от този елементарен, но феноменално полезен трик, категорична е Анастасия

В днешно време мокрите кърпички се използват за какво ли не. И тук не става дума само за дезинфекция покрай коронавируса, а буквално за всичко. С мокра кърпичка трием ръцете си, често пъти и повърхности, някои премахват натрупалата се прах от мебелите, а други с тях дори претриват тялото си, ако нямат възможност да си вземат бърз душ (да, звучи гадничко, но някои хора го правят).

Е, Анастасия, която е читателка на jenata.blitz.bg, сподели още едно феноменално приложение на мокрите кърпички, за което може би мнозина не са и предполагали.

„Сложих мокра кърпичка с дрехите, които пуснат в пералнята. Първият път бе несъзнателно, но щом видях какво се случи реших да пробвам отново.

Резултатът бе същият – страхотен“, казва читателката на jenata.blitz.bg, която сподели невероятния трик на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Анастасия е категорична, че слагайки няколко мокри кърпички с дрехите в пералнята, всички ще се избавим от много неприятен момент, свързан с дрехите.

„Понякога домакините трябва да отделят много време, за да премахнат дребните мъхчета, пухчета и косми (животински или от дългите женски коси), останали по дрехите след пране в пералнята“, уточнява Анастасия, която обаче уточнява, че именно мокрите кърпички ще ни „избавят“ от тези мъки.

Тя обаче уточни, че трябва да сложите „здрави“ кърпички, а не такива, които можете лесно да разкъсате.

„Ако са „паянтови“ кърпички, то те ще се разпаднат в процеса на пране и така само ще си навлечете още главоболия“, уточни читателката на jenata.blitz.bg.

Второ, слагайте не повече от три кърпички в пералната машина наведнъж. Сумата зависи от количеството неща, които трябва да се „съберат“. 

„Мокрите кърпички са нещо като „магнит“ за пухчетата, мъхчетата и космите в прането. Уверих се! Този трик наистина работи“, казва Анастасия.

Тя обаче съветва след прането да се уверете, че помощната кърпичка не е потънала в барабана. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Коко

Коко 08.01.2022 10:44

На майка ви в сливата!

bocko_2407@abv.bg

[email protected] 08.01.2022 19:51

Ако попаднат тези кърпички от барарабана в казана а от там във филтъра на пералнятар следва запушване и мнооого проблеми!!