Внимавайте в кои дни чистите, че според народните поверия ви чакат големи бели! (СНИМКИ)

Внимавайте в кои дни чистите, че според народните поверия ви чакат големи бели! (СНИМКИ)

Ако не искате да ви застигнат бедност, нещастие и проблеми, то имайте едно на ум какви ги вършите

Нашите предци са вярвали, че всеки ден от седмицата е предназначен за конкретни неща. Те били уверени, че пренебрегването на правилата може да доведе до материални трудности, кавги и неприятности в къщата. 

За нищо на света не си оправяйте леглото сутрин – ужасно опасно е! (ВИДЕО)

Знаете ли, че можете да правите почистване на пода в определени дни? Ако не, тогава нека да разгледаме този въпрос.

Оказа се, че има сериозни поверия за това кога трябва и не трябва да правим определени неща у дома иначе ще ни се случат много лоши неща.

ПонеделникНа този ден не трябва да се мие пода, както и да се ангажирате с други въпроси, свързани с почистването на жилището. Нашите предци са вярвали, че ако чистите в началото на седмицата можете да привлечете бедност и негативна енергия в дома си.

Как правилно да изчистите прахта в дома си, всички допускаме огромна грешка!

ВторникВторник се счита за идеалния ден за възстановяване на реда у дома. На този ден можете спокойно да миете пода. Отрицателното въздействие на злите духове отслабва, така че те не могат да повлияят на живота ви. Можете не само да направите мокро почистване, но и да правите други неща, свързани с чистота у дома. Така ще можете да освободите къщата си от негативна енергия.

Сряда
В сряда се допуска почистване на пода с вода, но не трябва да планирате общо почистване. Богатството, радостта и щастието определено ще се установят във вашия дом.

ЧетвъртъкЧетвъртък е добър ден за мокро почистване, но е препоръчително да оставите тази дейност за втората половина на деня. Преди да започнете да почиствате пода, отворете широко прозорците и вратите. Това ще ви позволи да почистите къщата на негативни явления.

Направете тези три неща с чаршафи, в които спите, и ще... (СНИМКИ)

Петък
Петък не е най-добрият ден за почистване на подове и извършването на други домакински задължения. Нашите предци са вярвали, че това може да доведе до финансови затруднения за жителите. Освен това, в хода на започнатите домашни занимания, ще срещнете куп препятствия.

СъботаТози ден е най-успешният за възстановяване на реда в къщата. Можете спокойно да почиствате и разтребвате всеки ъгъл от прах и мръсотия. Смята се, че всички почистващи дейности, свързани с къщата обещават парична печалба, изцеление от болести, щастие и взаимно уважение в семейството.

Задължително трябва да знаете тези неща при чистенето на дома, могат да ви струват здравето и живота (СНИМКИ)

Неделя
Не е тайна, че този ден е табу за домашните задължения. Ако тази забрана бъде нарушена, в къщата могат да дойдат кавги, конфликти и материални проблеми. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай