logo

Всички се засмяха, когато съсед проби дупка в оградата си, а на сутринта хукнаха към магазина

Всички се засмяха, когато съсед проби дупка в оградата си, а на сутринта хукнаха към магазина

Това е перфектният начин да внесете красота и уют в дома си, а и всички да ви завидят за уникалната идея

Нашият дом е нашата крепост. Всички малко или много се грижим за уюта му, като купуваме големи възглавници, меки одеяла и красиви фигури и картини. Целта е една, да се чувстваме комфортно, а окото ни да гледа към красиви неща. 

Опасно: Никога не слагайте тези храни в микровълновата

Е, именно това е опитал да направи и нашият главен герой. 

След като хванал бормашината, всичките му съседи започнали да се смеят, без дори да подозират, че часове по-късно ще хукнат към магазина и ще се борят да сътворят същото нещо в дома си.

В случая става въпрос, за мъж, който прави уникална промяна с оградата на двора си, но вие може да промените малко метода и да го направите на терасата си.

Супер трикчета с лук, които ще облекчат живота ви и ще ви решат куп проблеми

През лятото много хора в крайна сметка прекарват повече време на летните си вили и разбира се искат да ги украсят с какво ли не. Сега може да закупите всякакви фигурки на гноми с различни форми, декоративни фонтани и фенери. Има обаче и ентусиасти, които предпочитат да направят промяната със собствените си ръце.

Весела ограда

Една сутрин главният ни герой просто хванал бормашината и излязъл на двора, като започнал да пробива дупки в оградата си. Съседите веднага забелязаха шума и започнаха да се смеят и шегуват с неочаквания му ход. 

Когато той прецени, че е направил достатъчно дупки в оградата извади кутия с многоцветни стъклени топчета и започна да ги слага във всяка дупка, като ги лепи със силиконово лепило.

Сложете край на мазните съдове с тези 3 тайни трика

Всичко отначало изглеждало като необичайна украса, но веднага щом слънцето започнало да залязва, топчетата засветиха ярко, а многоцветни лъчи се плъзнаха из двора му.

Ако идеята ви е харесала не забравяйте, че диаметърът на дупките трябва да съвпада с диаметъра на топчетата. Тази непретенциозна декорация може да промени всяка градина за минути. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мима

Мима 11.01.2021 14:36

Не ми харесва. Кичовска. Защо трябва да се слага пластмаса е натурално дърво?

хаха

хаха 11.01.2021 21:17

Големи пюстютии