logo

2 зодии ги чакат раздяла, скандали и драми през декември

2 зодии ги чакат раздяла, скандали и драми през декември

Според астролозите представителите им трябва да си мерят приказките

Астролозите посочиха знаците от Зодиака, чиито представители ще си имат наистина сериозни неприятности в личен план до края на месец декември. По думите им катаклизмите могат да се очакват още преди празниците.

Съдбовна зима за 3 зодии

Според експертите кавги, конфликти, скандали и драми ще очакват представителите на 2 зодии, а някои дори могат да прекратят интимните си отношения с партньора си.

Хората от тези зодии трябва да са много внимателни, ако не искат всичко да е фатално и необратимо, а най-важното е да си мерят приказките.

Декември ще направи тези 3 зодии богати

Лоша дни и черни облаци са надвиснали над Раците. В момента не е най-доброто време за романтика и флирт. Представителите на този знак е добре да се покрият и да не опитват да започват отношения с нови хора. Ако пък сте във връзка внимавайте какво казвате, защото може набързо приказката ви да свърши.

До края на месеца Девите трябва да избягват излизанията напред-назад. Може да срещнете грешен човек. Влюбените Деви може да имат сериозни конфликти и недоразумения със сродната си душа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай