logo

2 зодии ще забогатеят през април

2 зодии ще забогатеят през април

Проверете дали сте в списъка на звездите

Април месец вече чука на вратата, а с него повечето слънце, щастливите моменти, празниците със семейството и куп положителни пролетни емоции. 

6 зодии ще се радват на щедрите подаръци на Съдбата цяла пролет

Астролозите вече са готови с част от прогнозите си за следващия месец и според тях той ще се окаже изключително доходоносен за представителите на два зодиакални знака. 

Според експертите тези хора ще се купят от пари, а това ще им донесе огромно удоволствие. Проверете дали сте в списъка на галениците на съдбата, които ще решат че са родени под щастлива звезда през април.

Везни

Може да имате гениална идея, която ръководството на фирмата ви много ще хареса. Чувствайте се свободни да изразявате себе си, да споделяте мнението си и да бъдете лидер, ръководете колегите си. По този начин може да постигнете голям успех в бизнеса.

През април може да се ангажирате с нов проект, който да ви донесе слава, радост и най-вече много пари. Разрешено ви е да се поглезите с нещо, защото ще получите стабилен бонус.

Лъв

Още през април трябва да помислите повече за пасивните си доходи. Ако притежавате някакъв имот, може да го дадете под наем. Ако имате машини, то може да ги използвате по някакъв начин. Звездите казват, че трябва да помислите за нов източник на доходи. 

Може да разчитате за помощта на близките си. Заедно може да постигнете много. Освен това може да получите увеличение на заплатата от шефа си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 19.03.2023 14:53

imoti ne se davat vece pod naeem

anonimen

anonimen 19.03.2023 14:54

trebva motivaciya na rabotata

anonimen

anonimen 22.03.2023 8:17

bliskite ne stat da delyat imota kamoli da razcitas