logo

Астролог предрича ужасна новина за 2 зодии

Астролог предрича ужасна новина за 2 зодии

Кошмарните вести за тях ще дойдат до края на ноември

Астрологът Василиса Володина предрече ужасни новини за две зодии. По думите на експертката кошмарните вести за представителите им ще дойдат до края на месец ноември 2023 година. 

Тази зодия ще се радва на невиждан късмет в годината на Дървения дракон

Звездният експерт е сигурен, че двамата ще разберат нещо, което буквално ще смрази кръвта им и ще преобърне тотално живота им на 360 градуса. 

Астроложката предупреждава тези два знака да внимават много и им разкрива точно към кого трябва да са по-мнителни. 

Везни

През ноември ще научите ужасна тайна, а източник на информацията ще стане недоброжелател. Володина обаче смята, че този път, чутото ще е истина. Везните ще разкрият ужасна тайна за любимия си човек. Зашеметените Везни ще трябва сами да решат дали ще могат да продължат с връзката си.

Стрелец

Представителите на този огнен знак ще разберат за предателството на близък човек. От вас зависи дали ще простите или ще прекратите всякакви отношения с този предател. Володина вярва, че човекът се разкайва, но когато си направил нещо, значи ще го направиш и отново, ако имаш възможност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай

Valentines

Valentines 08.11.2023 17:40

Отcлaбванeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpодyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вас, peзyлтатът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвам всички с надноpмeнo тeгло да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketoex

anonimen

anonimen 08.11.2023 18:23

hodi si ebi bastata nekade bokluk mrasen