Астрологът Володина: 3 зодии ще се заринат с пари през ноември!

Астрологът Володина: 3 зодии ще се заринат с пари през ноември!

Знайте, има и едно изключително важно предупреждение, допълни тя

Има ли някой, който да не иска да има много пари и да е финансово подсигурен? Едва ли!

Но как да стане това? Има хора, които се бъхтят здраво, за да имат повече пари в банковата си сметка, а други сякаш разчитат на късмета. Е, да – и това е вариант… поне според звездите.

Павел Глоба вещае кардинални промени в живота на 3 зодии до дни

Именно заради това известният украински астролог Василиса Володина прогнозира значителни финансови приходи за три знака на зодиака.

Василиса Володина

По думите й дъжд от пари ще се изсипе върху тях през ноември месец.

Но преди да се зарадвате, то знайте, че Володина направи и едно важно предупреждение: успехът очаква онези, които са работили усилено, за да осигурят своя просперитет.

Голямо израстване в кариерата очаква Рибите. Усилията им ще дадат плод, а началниците им, пленени от чара на представителките на знака, ще са готови да оценят резултатите от труда им. 

„Още от втората половина на ноември Рибите могат уверено да разчитат на увеличение на заплатите, бонуси, подаръци и други награди“, казва Володина.

3 зодии ще се къпят в пари през ноември

По думите й за Скорпионите успехът ще бъде доближен чрез преразглеждане на собствените им нагласи. „Представителите на знака най-после ще разберат кои сфери на дейността им могат да носят добри приходи и ще концентрират усилията си върху тях. 

Представителите на знака ще видят финансовия резултат от подобно преориентиране до края на втората десетдневка на месеца“, категорична е астроложката.

„За Раците рецептата за успех ще е доста необичайна – тя ще се крие в личностното израстване“, казва Володина. Астрологът препоръчва на представителите на знака да „загърбят” материалните проблеми и да се концентрират върху качествената промяна на вътрешния си потенциал. Колкото по-скоро се случи това, толкова по-бързо Рибите ще започнат да получават парични приходи. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

imvktwk

imvktwk 04.11.2023 18:57

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Килограмите наистина изчезват без диета и спорт, резултатите са видими след седмица. Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, взех го с отстъпка тук:-----> https://paply.org/keto

Шивачът

Шивачът 05.11.2023 2:41

Ъъъъъ! За коя зодия говори? Рак или риба.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 05.11.2023 9:08

Що за астролози са,поне един път включете моята зодия.да бъда и аз радостен за един ден.....

Tina

Tina 06.11.2023 7:18

Отcлaбвaнето без диeтa и cпоpт не е мeчта - това е pеалноcт. Не вяpвах, докaто не го oпитаx: за една сeдмица cвалих някoлко кг, а cтoмахът на съпpуга ми зaпочна да се cвива. Съветвaм всички с надноpмено тегло да опитат------ http://gg.gg/ketobg

Мая

Мая 06.11.2023 16:33

Дай Боже! Един път да потръгне и при мене. Амин!