logo

Безпаричие и проблеми за 4 зодии през ноември

Безпаричие и проблеми за 4 зодии през ноември

Последният месец на есента може да стопи финансовите резерви на тези знаци

Астролозите вещаят много тежък последен есенен месец на представителите на четири зодиакални знака.

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии

По думите им ще ги налегнат много тежки проблеми, фалити и истинско безпаричие. Те ще осъзнаят в пълнота какво се има предвид под израза „да се докараш до просешка тояга“.

Астролозите препоръчват да планират много добре приходите и разходите си, защото иначе ги чакат много тежки дни.

Внимавайте, това са трите най-завистливи зодии

Лъв

Лъвовете ще искат да инвестират парите си някъде, но това ще бъде необмислено и импулсивно. Не много навременните разходи ще доведат до това, че точно през ноември лъвовете ще останат без пари и никакви спестявания. Астролозите съветват, ако е възможно, да не правите скъпи покупки от 22 до 25 ноември.

Везни

Везните са задлъжнели. Те ще трябва да изплащат стари дългове и може да се наложи да теглят нови за тази цел. Това е много потискащо. Астролозите съветват представителите на тази зодия да преразгледат разходите си, за да не изпаднат в много тежко положение.

Стрелец

 Стрелците са започнали да спестяват за нещо, но този месец няма да имат никакви „допълнителни“ средства, които да могат да бъдат поставени в касичката за мечта. Звездите казват, че напоследък представителите на тази зодия са започнали да харчат импулсивно, което им пречи да трупат достатъчно за черни дни.

Водолей

Водолеите през ноември хем ще печелят много, хем ще харчат много. Ще има някакви обстоятелства, които ще ги оставят без пари. Астролозите им предричат проблеми в периода от 11 до 16 ноември. Те могат да бъдат свързани със здравето на Водолеите или с това на техни близки. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Леле!

Леле! 02.11.2022 3:40

Как да ви повярва човек?!