Дамите от тези 3 зодии са виртуозите на грима!

Дамите от тези 3 зодии са виртуозите на грима!

Всяка жена обича да се поддържа и да изглежда перфектно. Има жени, които винаги са с изряден, прекрасен и много стилен грим. Те до съвършенство владеят магията на перфектния грим, информира "Дарик". 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какво ви чака според тибетския хороскоп за 2019 година и какви неща в никакъв случай не трябва да правите.  Споделихме ви и четирите начина, според които най-лесно и бързо можете да откриете дали имате направена черна магия. 

Ето кои са трите зодиакални знака, които се гримират идеално:

Близнаци

Представителките на този зодиакален знак винаги се гримират умело и изглеждат перфектно, но без гримът им изобщо да личи. Те умеят да подсилят естественото си излъчване и да прикрият недостатъците си чрез избора на подходящите за тях цветове.

Стрелец

Дамите от зодия Стрелец знаят триковете на професионалните гримьори. Никога няма да видите жена от тази зодия, която да е гримирана лошо. Те рядко могат да сбъркат с грима си и винаги залагат на най-добрите и качествени козметични продукти.

Риби

Рибите са мистериозни и техният грим винаги буди възхищение. Никой друг знак не би могъл да се гримира така уникално и невероятно като тях. Те обръщат внимание на цветовете при гримирането и се съобразяват с цвета на кожата, косата и очите си.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай