logo

Дори не са мечтали: Пари, любов и късмет преобръщат живота на 3 зодии през април

Дори не са мечтали: Пари, любов и късмет преобръщат живота на 3 зодии през април

Звездите са решили да им намигнат добронамерено през втория пролетен месец

Докато някои зодии в момента се чувстват ужасно и затова отчасти допринася и непрестанно менящото се време, то за други месец април ще е като живот в мечта.

Павел Глоба посочи зодиите, които ще се радват на приказни промени през април

Три знака ще достигнат своя пик през тези дни. Ще се чувстват чудесно и ще се радват на живота с всяка фибра на тялото си.

Астролозите им обещават любов, много пари, успех в работата и крепко здраве. Сякаш просто съдбата и планетите са решили да им намигнат добронамерено. Разберете кои са тези три астрологични знака, които ги очакват много приятни изненади през следващите седмици и какво точно тотално ще се преобърне в живота им в следващите редове.

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Април е романтика и нови запознанства за Телците

Това ще е наистина прекрасен период за телците. Те обаче ще трябва да покажат голямо търпение. За тяхна радост, това е тяхна силна черта.

Април ще започне добре за Телците. От първата седмица ще започнете да чувствате една вътрешна радост и удовлетворение. През този месец Венера ще изиграе голяма роля в живота ви. След 15-о число ще летите на крилете на любовта,  а ако вече имате половинка, то хармонията ще се настани в отношенията ви.

Очакват ви приятни моменти с много радост. Слънцето,. Меркурий, Венера и Уран ви обещават важна среща в края на месеца.

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

Най-щастливият астрологичен знак през април ще са Близнаците

Пролетта няма да зарадва само стрелците. Този месец ще донесе много щастие и на Близнаците. При тях това ще е най-силно изразено във финансов план. Очаква ви голяма печалба, в работата ще се справяте чудесно и с лекота ще преодолявате всяка трудност. Няма да им какво да ви спре. Енергията ви ще е безгранична.

Любовните ви отношения ще са хармонични благодарение на Меркурий. Новолунието на 12 април ще внесе нова динамика в живота ви. Очаквайте ежедневието ви значително да се промени.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Стремглав скок в кариерата за Стрелците през април

Последните месеци може би са ви се случили неочаквани неща и тъмно облаци са се насъбрали над главата ви. През април обаче ще може да се съсредоточите най-вече върху професионалното си развитие. Ще имате много интересни идеи, които трябва да споделите с точните хора.

Ваши близки ще са готови да ви последват и да ви помогнат да сбъднете мечтите си. Важно е да начертаете план за действие. Астролозите гарантират, че ще може да си възвърнете и умножите абсолютно всяка инвестиция.

В края на месеца ви очаква добър финансов бонус. Всичко ново и спонтанно ще ви носи късмет. Сатурн е във Водолей и тоа ще ви даде възможност да развиете нови бизнес умения. Талантът ви ще бъде оценен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Близнак

Близнак 12.04.2021 11:09

Амин!