logo

Павел Глоба посочи зодиите, които ще се радват на приказни промени през април

Павел Глоба посочи зодиите, които ще се радват на приказни промени през април

Енергията от този период може да ви помогне във всички начинанията и в новите проекти

Април е месецът на Овните и Телците, когато енергията кипи и се развива, пъпките на новия живот се разтварят и се полага се началото на нов цикъл, който ще продължи цялата година.

Тъй като знакът Овен е преди всичко начало и инициативата, енергията от този период може да ви помогне във всички начинанията и в новите проекти.

А Марс в знака Близнаци ще ви помогне да установите нови връзки и контакти, да обмените информация и да бъдете активни в комуникацията и генерирането на идеи.

Заради увеличената си скорост Меркурий ще премине през доста голяма част от Зодиака и ще посети три знака наведнъж: Риби, Овен и Телец.

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Коя от зодиите обаче ще бъде най-богата, щастлива и успешна през април? За кого през втория пролетен месец нещата ще се случват по най-приказния начин и кой от зодиакалните знаци ще трябва да се примири със съдбата на губещ?

С отговорите на всички тези въпроси е готов известният руския астролог Павел Глоба.  

Като начало, ето ги благоприятните дати от месеца за всеки един знак от Зодиака: 

Овен
4, 5, 7, 10, 17, 18

Телец
3, 5, 7, 17, 21, 25

Близнаци
5, 7, 13, 17, 23, 28

Рак
1, 7, 12, 17, 24, 23, 30

Лъв
1, 4, 5, 13, 18, 27, 28

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Дева
1, 3, 7, 17, 20, 30

Везни
5, 10, 17, 22, 23

Скорпион
6, 8, 11, 17, 20, 25

Стрелец
9, 10, 13, 14, 22, 23

Козирог
2, 3, 19, 25, 27

Водолей
5, 13, 14, 18, 22

Риби
1, 2, 6, 7, 17, 20

А ето и прогнозата му за всяка една от зодиите:

Овен

Април ще бъде добър за реализиране на стари идеи.

Тлъсти пачки и много пари за 4 зодии през април

Пролетта ще върне хармонията и реда в живота на Овните, като им позволи да намерят баланса между кариерата и семейството.

Телец

Месецът ще бъде напрегнат в професионален план. Няма да може да си починете, но личният ви живот ще се подобри. Необвързаните представители на знака ще намерят дългоочакваната любов, а семейните ще се решат на ново попълнение. 

Близнаци

Основните промени ще засегнат жилищната сфера. Близнаците ще бъдат ангажирани с подреждане на дома си или с разширяването му.

Рак

Личният живот на представителите на този знак най-накрая ще потръгне и ще се решат да сключат брак.

Лъв

Пролетта ще ви донесе много лични проблеми. Човек от близкия ви кръг ще реши да се възползва от доверчивостта ви и да извлече лична изгода.

Болезнена раздяла застига тези зодии през 2021 година

Лъвовете трябва да бъдат категорични и твърди в решенията си, за да не станат жертва на измама.

Дева

Април ще ви даде възможност да си поемете глътка въздух от динамично променящия се график. Може да е малка ваканция. Използвайте времето, за да съберете сили за последващи постижения.

Везни

Месецът ще бъде успешен за хората с творческа професия. Те ще бъдат озарени от вдъхновение, което ще им позволи да създадат нови шедьоври или да демонстрират уменията си пред широката публика.

Скорпион

Представителите на този знак ще имат пробив в кариерата. Такъв шанс не бива да се пропуска, защото скоро няма да имат възможност да подобрят професионалното си положение.

Стрелец

Големи резултати ще постигнат онези, които са отделили време за саморазвитие и усъвършенстване на професионалните умения.

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет

Всичко това ще окаже благоприятен ефект в професионален план и определено ще се отрази на финансовото състояние.

Козирог

Пролетта е моментът да се изкачите по кариерната стълбичка. Най-големи успехи ще постигнат  дизайнерите и държавните служители.

Водолей

Астрологът предупреждава, че през април шансовете да станете жертва на измамници се увеличава. Възрастните хора ще бъдат най-уязвими.

Риби

В живота на представителите на тази зодия ще настъпи затопляне на отношенията с близките. Ако в семейството е имало конфликт, той ще отшуми сам, ще се върнат старите чувства и романтиката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай