logo

Голяма мъка за две зодии до дни

Голяма мъка за две зодии до дни

В близко бъдеще ще им е много трудно

Астролозите посочиха двата знака от Зодиака, чиито живот през следващите дни ще се превърне в истинска мъка и меко казано ад.

Хората от тази зодия ще се радват на невиждан късмет следващите 12 години

Причината е, че представителите на тези знаци може да си спечелят нови врагове, които ще са наистина опасни играчи, и ще стровят не само нервите им, но и живота.

Астролозите предупреждават, че тези зодии трябва да са много внимателни, защото всяка тяхна дума или действие може да бъде използвано срещу тях. Идните дни ще са огромно изпитание, въпреки лятната ви настройка.

Близнаци

Няма как да не сте чували за поговорката „вълк в овча кожа“. Погледнете много внимателно обкръжението си, защото сред близките си имате човек, който всъщност не ви желае доброто. Най-вероятно този човек всъщност ви завижда и се опитва да ви сложи пръчка в спиците. Ще го направи много хитро, бъдете бдителни.

Най-вероятно ще ви стане криво, че сте допуснали такъв човек толкова близо до себе си, но колкото по-рано го дистанцирате от живота си, толкова по-добре за вас. Трябва да се отървете от токсичните хора и животът ви ще стане далеч по-лесен.

Риби

Рибите са зодия, която е свикнала да се възползва от другите. Вероятно хора в средата ви са разбрали на какво сте способни. Никой няма да хареса подобно отношение и е възможно да ви отговори реципрочно. С две думи, ще се постарае да ви го върне тъпкано.

Работете върху себе си и грешките си и се старайте да не ги повтаряте отново. Не се колебайте да искате прошка, когато грешите и се старайте да правите повече добри неща за околните, звездите ви обещават, че ще ви се върнат като бумеранг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 12.06.2023 11:43

Да ви се исерем фустата.