Китайски хороскоп: Смайващ обрат в живота на 3 зодии

Китайски хороскоп: Смайващ обрат в живота на 3 зодии

Астрологът Анджела Пърл смята, че много ще зависи от това в коя година са родени представителите на знаците

Символът на 2024 г. Дървеният дракон има много сложен характер. Така че той носи със себе си много ярки събития, не за всички знаци обаче те ще бъдат щастливи.

Съдбовни промени за 4 зодии през април вещае Тамара Глоба

Драконът помага на креативни и трудолюбиви хора, които подхождат положително към работата си и са готови за различни промени.

Астрологът Анджела Пърл смята, че много ще зависи от това в коя година са родени представителите на знаците. С някои от тях Драконът има много трудни отношения, но има и такива, които той ще покровителства през всичките 12 месеца.

Сред тях известният астролог включва котки, тигри и маймуни. Именно за тях годината на Дракона обещава приятни и неочаквани подаръци от съдбата. Тя съветва да ги приемете с благодарност и да не пропускате щастлив шанс.

Тамара Глоба: Джобовете на тази зодия ще се пръснат от пари

Котка/Заек (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

За родените в най-дипломатичните години започва нов дванадесетгодишен цикъл, нов период от живота, смята Пърл. Астрологът препоръчва да не се страхувате от ново начало, защото това е целта на периода, в който е важно да се заемете с нови неща, опитвайки се в непознати области.

Експертът посочва, че подобно отношение трябва да се отрази както на професионалните дейности на Котките, така и на отношенията им с другите. През всичките 12 месеца представителите на знака ще трябва да преживеят обновяване на личната си сфера.

Те могат или да влязат в нова връзка, или да преминат на ново ниво в съществуващите. Но със сигурност ще има промени, пише glasnews.bg.

Тигър (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Представителите на знака ще трябва да подобряват отношенията си през цялата година, смята Пърл. Според нея този период е много подходящ за разрешаване на продължителни конфликти в семейството и колектива. А подаръкът от символа на годината ще бъде голям пробив в кариерата ви.

В личния си живот Тигърът ще претърпи промени, ако го иска. Той ще има шанс да премахне всички ненужни връзки от средата си, да почувства нов прилив на романтика и да влезе в нова връзка.

Пърл препоръчва да слушате интуицията си, за да ви помогне да направите избор. Във всеки случай промените няма да причинят стрес и здравословни проблеми.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Родените в годината на главния хитрец на китайския хороскоп ще преживеят огромен финансов пробив. Астрологът обясни, че славата може да дойде при Маймуните заедно с парите, но е важно дали самата Маймуна го е искала.

Представителите на знака ще могат да спечелят не само почести и пари, но и сърца. Но тук Драконът предупреждава, че Маймуната не трябва да хитрува, защото връзките ще бъдат унищожени или конфликтите ще трябва постоянно да се разрешават.

Същото важи и за отношенията с ръководството и колегите, които не трябва да се водят за носа.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай