logo

Кой е най-отмъстителният знак от зодиака

Кой е най-отмъстителният знак от зодиака

Понякога се случва да обидим някого с думи или с дела. Но как да разберем дали този човек ни е простил? Астрологията показва кои от знаците на зодиака прощават по-лесно и кои таят гняв и кроят хитри планове за отмъщение.

6 зодии ще се радват на щедрите подаръци на Съдбата цяла пролет

Естествено, всички имаме приятели от най-различни знаци и вече сигурно сте открили някаква закономерност в сърденето или пък много от вас го отдават на спецификите на характера. 

Има обаче една зодия, която се отличава с много отмъстителност. Настъпите ли представителите на този знак, то ще си патите жестоко, защото той не само че не забравя, но и ще гледа да ви върне удара при първа възможност. 

Тези хора сякаш са истински фенове на поговорката: "Зъб за зъб" и са готови да ви накарат да си платите за всичко, заедно с лихвите за стореното.

Скорпионът печели титлата „най-отмъстителният знак на зодиака“, предава "Дарик".

Ето каква съдба ще застигне всяка зодия през 2023 г.! Пълен ХОРОСКОП

 Ето с какво е заслужил тази „награда“:

Скорпионът не прощава - никога и на никой. Той е бил обиден и това е достатъчно. Освен това представителите на този знак знаят как да се контролират перфектно. Може дори да не подозирате, че Скорпионът е бил "раздразнен".

Скорпионът знае как да планира внимателно. Отмъщението за него е забавление, игра. Не е нужно да изразява негодувание, така че виновникът да се извини. Той е готов да чака с години и да остави нарушителя в приятелския си кръг, докато осъществи коварния си план.

Скорпионът контролира себе си. Дори може да се преструва на ужасен от всички нещастия, паднали върху главата на дадения човек. Същите нещастия, които самият той е инициирал. Готов е да съчувства, но се радва вътрешно, а "жертвата" му няма да заподозре нищо.

Скорпионът обича да разтяга удоволствието. Създаването на любовен триъгълник, даването на невъзможни обещания и декларации в любов е в неговия дух - красиво, болезнено, интересно за гледане.

Скорпионът не познава граници. Тоест всичко може да се използва. Нищо няма да спре Скорпиона. Следователно неговите методи за отмъщение са ужа

Коментирай