logo

Кошмарен месец август за всички зодии, най-тежко ще е положението за...

Кошмарен месец август за всички зодии, най-тежко ще е положението за...

Астролозите съветват да намерите златната среда и да се придържате здраво към нея, за да може месецът да мине спокойно и безпроблемно

Предстоящият месец август ще е време за експерименти и груби грешки. Желанието да опитат нови неща ще се появи у представителите на много зодиакални знаци.

Всички те ще действат, без да се замислят за крайния резултат и ще се сблъскат с разочарование в любовта, скандали с шефовете и колегите и големи парични загуби! Това ще бъде добър урок за онези, които са свикнали да приемат новото, проявявайки лекомислие и авантюризъм.

За да постигнете целта, която сте си поставили, в края на лятото ще трябва да се придържате към популярната народна мъдрост: Седем пъти мери, после режи. Това важи в най-голяма сила за финансовата сфера. През август не е препоръчително да влагате пари в неизвестни фирми, да давате пари назаем, без да сте сигурни, че сумата ще ви бъде върната, както и да правите непланирани скъпи покупки. 

Цигански хороскоп за 2019 година, развенча всички мистерии, за които трябва да сме готови!

На любовния фронт също се очертават куп проблеми. Най-тежко ще е положението за тези, които обичат да си играят на мълчанка. Сега всички са настроени за почивка - както физическа, така и психическа, и мнозина няма да имат никакво желание да изясняват отношенията с партньора си. За съжаление, конфликтът няма как да бъде решен по този начин, необходими са професионализъм и дипломация.

С думи прости, астролозите съветват през август всички зодиакални знаци да намерят златната среда и да се придържат здраво към нея, за да може месецът да мине спокойно и безпроблемно. 

Ето за какво да се готвят представителите на различните зодии през последния месец на лятото:

Овен 

Представителите на зодия Овен няма да имат никакъв шанс за почивка. На преден план ще изникне остър финансов проблем, който няма да ви дава мира. През този месец върху раменете ви ще се стоварят грижите не само за семейството, но и за други роднини. За да избегнете конфликтите на финансова тема с половинката си, е добре да си намерите странична работа, която може да се окаже началото на печеливш бизнес. Звездите препоръчват да търсите за партньори само проверени хора, за да не попаднете в ръцете на измамници. До края на месеца бизнесът ще започне да ви носи доходи. 

Големи промени в живота на тези 5 зодии през 2019 година!

Семейните Овни ще прекарат втората половина на август сами, след като изпратят семейството си на почивка. През това време ще размишляват много и ще достигнат до извода, че семейните им отношения вървят към задънена улица и трябва да променят нещо. И ще го направят под формата на романтична изненада за любимия. За Овните, които все още не са намерили своята втора половинка, промени в личния живот не се очакват. 

Що се отнася до здравословното ви състояние, звездите препоръчват през август задължително да посетите зъболекаря си! 

Телец

Очаква ви месец, наситен с много емоции. В началото на август се очакват съдбовни събития, които напълно ще променят живота ви към по-добро - ще се срещнете с близки приятели, ще разрешите един дълготраен проблем и ще натрупате куп нови впечатления. 

В семейния живот са възможни малки проблеми - възрастен роднина ще се нуждае от допълнителни грижи. Също така на ръба на кавгата могат да се окажат отношенията ви с децата: желателно е да не допускате нещата да ескалират, а да заемете изчакваща позиция. Телците, които все още не са намерили голямата любов, трябва да обърнат по-голямо внимание на близкото си обкръжение. Точно там ги чака втората им половинка.

Любов и звезди: Кой как прави секс според зодията

Във финансово отношение ви очаква стабилност. Най-накрая ще имате възможност да направите покупките, които отлагате от доста време. В края на лятото е по-добре да не експериментирате с употребата на нови продукти, в противен случай няма да можете да избегнете алергиите. 

Близнаци

Не се оплаквайте от съдбата си, а благодарете, че я има. Сега е по-добре да говорите по-малко и да действате повече, защото клюките могат да доведат до много негативни последици на работното място. Не е изключен скандал с шефа, който може да стане причина да загубите работата си. 

В семеен план ви чакат разногласия с децата и половинката. За да не се стигне до голям конфликт, е желателно да проявите сдържаност и предпазливост. Бурята ще стихне до средата на месеца и ще настъпи нов етап, изпълнен с романтика. На самотните Близнаци звездите обещават много приятни емоции в интимната сфера, не е изключена мимолетна, но много запомняща се авантюра. 

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

През август Близнаците ще трябва да се погрижат за сърдечно-съдовата си система - сега тя е много уязвима. Не се нагърбвайте с непоносими физически натоварвания и изхвърлете мазнините и брашното от менюто си. 

Рак

Последният летен месец ще прекарате в спокойна атмосфера. Тези, които смятат да ходят на почивка, е по-добре да се откажат от пътуване по вода заради възможни здравословни проблеми. Раците, които ще трябва да прекарат август на работното си място, трябва да покажат професионализъм и сдържаност в изявите си. Началниците ви ще оценят тези качества и не е изключено най-накрая да получите така желаното повишение.

Много баланс и самообладание ще са необходими в личния ви живот. Само по този начин ще можете да решите дългогодишен проблем и да отстраните пропуските, възникнали в началото на месеца. Представителите на зодия Рак, които все още не са срещнали любовта, на първо място  трябва да решат какво точно искат и чак след това да започнат активно търсене на втората си половинка.

Август е идеалното време да се заемете с почистващи процедури. Те ще ви помогнат да предотвратите изострянето на хроничните ви стомашно-чревни заболявания. 

Лъв

През август най-сетне ще имате възможност да си починете от вечната надпревара с времето! На работното място ще е нужно само да съхраните постигнатото. Не трябва да влизате в конфликти, да доказвате, че сте прави и да учите колегите си как да си вършат работата. 

Мъжете от тези 3 зодии ще разбият сърцето ви, бягайте далеч

Звездите не обещават финансово благополучие, така че е по-добре да не стартирате нови проекти и да не взимате пари назаем. Ако преминете в икономичен режим, ще се справите перфектно с временните трудности и ресурсите, с които разполагате в момента. Те ще ви стигнат и за обичайните домакински разходи, и за сметките, и за семейната почивка. Между другото, най-добре е на нея да изпратите само децата или възрастните си близки, а любимия човек да засипете с романтика у дома, например, вечеря на свещи или разходка под лунна светлина. 

Самотните представители на този зодиакален знак да се готвят за много приятни събития - запознанства, срещи и бурен романтичен живот. 

Дева

Очаква ви доста напрегнат месец. Ще е наложи да се борите много за мястото си под слънцето. Ще го направите доста успешно и в средата на месеца ще се поощрите с почивка край морския бряг, на която е желателно да отидете сами.

Кръв ще се лее! Мъжете от тези зодии обичат свободата си повече от всичко и са много трудни за опитомяване!

На практика, през целия август ще бъдете активно ангажирани с решаването на финансови и битови проблеми. Половинката ви ще направи скъпа покупка, която ще се отрази сериозно на семейния бюджет. Проблеми ще има и с децата, а по-възрастното поколение ще скапа напълно настроението ви с безпочвените си обиди. 

Самотните представители на този зодиакален знак ще проявят толкова сериозен интерес към определена личност, че има вероятност до края на годината дори да решат да сключат брак. 

Везни

През август ще работите страшно много, включително и над себе си. Усилията ви ще доведат до успех, а обстоятелствата ще бъдат такива, че натоварването ще изглежда незначително. Гответе се за много пътешествия. Те ще са свързани както с работата, така и със семейството. Далеч от дома не е изключено да срещнете стар приятел, който заема високопоставена позиция в обществото. Не пропускайте да се възползвате от тази среща, той няма да ви откаже нищо!

В любовен план ви очакват изпитания. Това важи в най-голяма сила за онези, по чиято семейна лодка отдавна са се появили пукнатини. На преден план ще изникне въпросът: трябва ли да я оставите да потъне, или има смисъл да опитате да я поправите. При необвързаните се задава спокоен период и те ще прекарат много време сред приятели. 

Скорпион

Август ще донесе много радост и светлина в живота ви. Най-накрая ще можете да си починете, оставяйки проблемите - финансови и лични, зад гърба си. Сега трябва внимателно да се вслушате във вътрешния си глас, той ще ви подскаже правилните решения. Съветите на приятелите и роднините ви ще бъдат безполезни, макар че можете да ги използвате като ръководство за това как не бива да правите нещата. 

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Семейните Скорпиони трябва да отделят повече време на близките си, в противен случай конфликтът с половинката им е неизбежен. Дори съвместното пазаруване е в състояние да предотврати скандала. Тези, които все още не са намерили своята любов, може да се срещнат с нея при много неочаквани обстоятелства.

Що се отнася до здравето, през август е желателно да не хабите нерви на вятъра и да се научите как да се отпускате. Много ще помогне промяната на начина ви на живот. Един туристически поход ще ви се отрази повече от добре! 

Стрелец

Чака ви месец, пълен с разнообразни събития, както положителни, така и отрицателни, които трябва да посрещнете спокойно и с достойнство.

Сега е по-добре да не се захващате с нищо ново, докато не завършите старите си дела, тъй като те могат да се превърнат в голяма пречка за бъдещите ви победи. От финансова гледна точка август ще бъде нестабилен - преди да направите каквито и да било финансови инвестиции, трябва внимателно да проверите всички варианти и да се консултирате с познатите си. 

Най-краткият и пряк път към сърцето на всяка зодия

Не е препоръчително да се отправяте на дълги пътувания, защото не са изключени проблеми около документите ви. У дома може да възникнат трудности с децата тийнейджъри. За тези, които все още не са семейни, е време да се замислят по въпроса. Втората им половинка е толкова близо, че стига да протегнат ръка, тя ще бъде до тях цял живот.  

Козирог

Звездите препоръчват да отидете на почивка. Може и да е кратка, важното е напълно да се отпуснете и да забравите за всички проблеми. Трябва да се отдалечите възможно най-много от работното си място, където на практика живеете, и от дома си. В противен случай рискувате близките ви да решат да правят ремонт или голямо почистване, в които главното действащо лице, разбира се, ще бъдете вие! 

В допълнение, на почивката най-накрая ще имате възможност да вкарате в ред любовния си живот. Семейните ще преживеят втори меден месец, а онези, които все още са свободни, ще започнат романтични отношения, които ще сложат началото на сериозна връзка. 

Тези 7 зодии притежават невероятна харизма!

От финансова гледна точка ви очакват много приятни изненади - възможна е голяма печалба от лотарията, скъп подарък от богат роднина или наследство. В края на лятото не са изключени проблеми с храносмилателната система, така че най-добре преминете на разделно хранене. 

Водолей

Очаква ви доста напрегнат период. Ще ви е изключително трудно да защитите собствените си интереси, както в личен, така и в професионален план. Ще трябва да полагате много усилия, за да постигнете желаната цел. 

През август е по-добре да не планирате дълги пътувания с автомобил. Съществува голям риск да попаднете в аварийна ситуация, затова по-добре изберете влака. Освен това, там може да се запознаете с влиятелен човек, който да помогне на кариерата ви.

През последния месец на лятото дамите от зодия Водолей ще наблегнат на външността си. Смяната на имиджа със сигурност ще им донесе много мъжко внимание, не е изключена и бурна любовна връзка. Що се отнася до мъжете - единственото, което ще ги вълнува през август, е работата. 

Тайната на щастието за всяка зодия

През този месец е добре да минете прегледи при кардиолог и невролог, за да не пропуснете симптомите на сериозно заболяване.

Риби

Представителите на зодия Риби ще прекарат месец август в компанията на приятели. Някои от тях ще ги потърсят за съвет, други - за материална помощ. Никой няма да получи отказ, защото Рибите обичат усещането, че от тях се нуждаят много хора.  

На работното място ви чака повишение, което върви с увеличение на заплатата ви. Спестяванията ви също ви носят значителен доход, така че във финансов план всичко ще е наред. Що се отнася до отношенията ви с интимната половинка - конфликтите от ревност просто няма да могат да бъдат избегнати. 

Децата също няма да се държат по най-добрия начин - непокорството им направо ще ви изкара извън кожата. Това може да ви докара нервна криза и високо кръвно. Единственият начин да се справите с възникналите здравословни проблеми са лекарствата, които задължително трябва да ви изпише специалист. Самостоятелно лечение не се препоръчва! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай