logo

Крийте мъжете:  Жените от кои зодии налитат на женени

Крийте мъжете: Жените от кои зодии налитат на женени

За тях представителите на силния пол, които са с венчална халка, са просто неустоими

Дами, много внимавайте, даже още по-добре – крийте мъжете си от определени жени. За някои представителки на нежния пол венчалната халка на пръста на даден мъж изобщо не е ограничение, а стимул и увлекателно препятствие.

Пет признака, че мъжът кръшка

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме как изневеряват мъжете от различните зодии, а за да има баланс споделихме и какво правят дамите щом решат да имат афера.

Сега обаче астролозите заявиха, че има дами, представителки на три зодиакални знака, с които е по-добре женените мъже да не се запозната, защото шансът да изневерят с тях на законната им половинка е много голям.

Тези жени се интересуват ужасно много от семейните мъже – просто ей тъй, за забавлението и тръпката.

Ето кои са тези три представителки на зодиака, от които е по-добре да бягат семейните мъже:

Овен
Елементът на Овен е огънят. Жените от тази зодия са ужасно емоционални и изпитват удоволствие от постигането на трудна цел. Следователно дори мъж, който просто не би привлякъл вниманието й, но е с халка, се превръща в привлекателен обект. Достигайки целта, жените Овен бързо губят интерес, така че подобни романси не траят дълго.

Изневярата и работното място

Рак
Въпреки факта, че Раците отдавна са си спечелили славата на домошари, нейните представителки не са против афера със семейни (или сериозно обвързани) мъже. Личният им избор (от към мъж) винаги им изглежда пълен с несъвършенства, а съпругът на приятелката е идеален. В същото време, опознавайки добре спътничката на новия си любовни, жената Рак започва да мисли и нея за недостойна за мъжа, който има и се стреми да поправи несправедливостта.

Дали един мъж ще изневери си личи по... лицето му!

Скорпиони
Тези дами напълно оправдават отровния си символ. Те се интересуват не толкова от завладяването на женен мъж, колкото от последиците от превръщането си в любовница и от възможния му последващ развод. Този случай обаче може да се нарече меч с две остриета, тъй като често дамите Скорпион се влюбват в онези, с които изневеряват и разбиват няколко семейства. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 06.02.2020 14:12

Жени от кои зодии налитат на женени? Тя зодията е една. Зодия курва.

Starija hush

Starija hush 07.02.2020 0:40

За скорпионката е верно.Дори се похвалила пред съпругата ми ъе се шлякала с мене.А после съпругата ми каза като и слушах приключенията стебе получих даже оргазам.

препатил

препатил 07.02.2020 8:44

Затова остават завинаги сами.„Ново гнездо върху старо не се гради".