logo

Любовен хороскоп! Ето какво ще ви се случи тази седмица

Любовен хороскоп! Ето какво ще ви се случи тази седмица

Тази седмица – от 01.10 до 07.10, може да се окаже уникална в любовен аспект за почти всички зодии. Следващите дни ще донесат положителни промени в любовните отношения, които са ви се стрували почти унищожени. Но за това е необходимо да поеме инициативата! 

Въздушните знаци ще постигат бързи и завидни резултати. Водни знаци пък се съмняват в способностите си, но някои събития могат да им повлияят положително. Огнените знаци както винаги чака дълго, но именно тях ги чакат най-положителните резултати. Земните знаци са затрупани със съмнения, които могат да унищожат това, което вече имат.

А ето и за какво трябва да се готвят различните зодии в любовта през тази седмица:

Овен
Овен, всичко зависи от начина, по който сте настроени към света. Ако това бъде бързо разбрано, поемете инициативата изцяло в ръцете си, тогава човекът, който е много скъп за вас, ще бъде отново с вас. Но само тогава ще трябва да решите дали сте постигнали това, което искате, или сте направили друга грешка. Овенът може да бъде погълнат и от напълно нови хора.

Телец
Телецът сега е склонен да драматизира всяка ситуация и често вижда събитията в отрицателна светлина. Не се притеснявайте за дреболии и ако нищо не идва от личните ви взаимоотношения, по-добре е да почакате малко. Направи това, което ви интересува. Не казвайте на половинката си за проблемите си, тя все още не ги разбира и може да ви засегне с думите и действията си.

Близнаци
Близнаците са склонни към краткотрайни взаимоотношения и всички завършва при тях със същата бърза скорост, с която е започнало. Но вие сте много доволни от този развой на нещата, пък и имате много време. Дамите от зодията трябва да се пазят от мъжете, които могат да им предложат нещо необичайно – не друго, ами всички тези ситуации няма да завършат по най-добрия начин. Запомнете – скромността не наранява!

Рак
Жените от зодията винаги са много чувствителни към това, което имат, и затова мъжете са в краката им. Тази седмица, опитайте се да не се зареждате с мисли, просто се радвайте на това, което се случва с вас. Може да си организирате романтична вечеря с половинката, за да заздравите връзката си.

Лъв
Лъвовете все още не изпитват ярки чувства и емоции и затова до средата на седмицата вече ще сте се отегчили от всичко и всеки. Опитвате се да активирате в социалните мрежи. Дами, внимавайте има мъже, които ще се опитат да ви използват в бъдеще, особено ако имате висок стандарт на живот. Така че е по-добре да бъдете много внимателни. 

Дева
Тази седмица може да срещнете напълно нов човек в любовен аспект. Вие ще го разнищите от всички страни, но най-вече проверете колко сигурен е от финансова гледна точка. Искате да създадете двойка, в която мъжът ще води. През уикенда можете да отидете на среща, след която ще определите приоритетите си окончателно. Опитайте се да не се влюбвате предварително!

Везни
Везните тази седмица не приличат на себе си. Вие ставате много по-конфронтиращи се и няма да простите грешките, които хората правят. Ако сте обвързани изглежда, че ви е все едно дали сегашната ви връзка ще продължи или ще свърши. Везните се стремят към хармония, но тази седмица няма да можете да я постигнете. 

Скорпион
Скорпионите са много ентусиазирани за това, което имат и цялата седмица преминава във високи емоции. Този роман, който започна с вас не толкова отдавна, ви изумява с динамика си. Пътувания могат да се провеждат почти всеки ден, освен това лесно можете да постигнете това, което искате от човека, той вече е буквално в краката ви, и то със сигурност дава в обаятелния оптимизъм на скорпиона.

Стрелец
Стрелец, време е да разбереш какво наистина искаш. От дълго време имате отношения, които са напълно неразбираеми. Много е вероятно те да бъдат засенчени от факта, че вашият партньор не е изцяло свободен. Не можете да се справите с това, опитайте се да говорите решително в четвъртък, за да получите отговори на вашите въпроси. Стрелците трябва да се уважават повече!

Козирог
Козирозите са изненадващо меки и гъвкави, което придава на партньора ви пълна сила. Вече в края на седмицата можете да попитате вашия човек за нещо, което за него ще бъде пълна изненада. Въпреки това, всички ваши желания ще бъдат изпълнени, ще постигнете целта си.

Водолей
Водолеите имат нещо, за което да се гордеят - най-сетне можете да се отървете от спомени, които непрекъснато ви дърпаха назад. Сега се чувствате напълно свободни и започнете активно да търсите нови познати. Много е вероятно, още повече, че имате покана за шумно парти, н което без съмнение ще срещнете човек, който ще оцени вашите изключителни външни данни!

Риби 
Уредените ви отношения ще приключат. Интуитивно отдавна сте започнали да разбирате това и сега правите усилия да го поправите по някакъв начин. Необходимо е да се срещнете с човек, който е близък до вас, а тази среща трябва да стане в сряда или четвъртък, след което наистина нещо може да се промени. Рибите са все още в потиснато настроение, не сте много щастливи, но несъмнено този период скоро ще свърши. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай