Любовна мъка за 3 зодии през януари 

Любовна мъка за 3 зодии през януари 

Предстои им много болка в личен план според астролозите

Астролозите посочиха 3 зодии, за които януари няма да е приятен в любовен план. Експертите им вещаят много мъка и перипети, особено за представителите на тези знаци, които имат половинки. 

Ето каква съдба ще застигне всяка зодия през 2023 г.! Пълен ХОРОСКОП

Те са категорични, че през първия месец на годината отношенията им с любимите хора няма да вървят по мед и масло. Очакват ги проблеми със сродната душа, но и не само. 

Експертите вещаят, че най-вероятно ще се стигне до сериозни сътресения и евентуална раздяла.

Телец
В близко бъдеще ще започнат да ви се въртят мисли дали въобще им е нужно да са във връзка. Ще преосмислите какво чувствате към половинката си и как вие самите се чувствате до този човек. Това може да ви докара депресия и апатия. Възможно е да решите да плюете на всичко и да се затворите в себе си. Никой не може да ви помогне да излезете от това състояние, трябва сами да откриете изхода. 

Близнаци
На преден план излиза вашата тъмна страна, отговорна за всички емоционални колебания, кавги и скандали. Скоро отношенията ви с любимия човек ще се пропукат. Има риск да не успеете да оправите ситуацията и да се стигне до раздяла. Трябва да поработите върху грешките си и да не повтаряте една и съща.

Водолей
Може да почувствате, че сте надрастнали човека до вас. Следователно всяка негова "детска" във вашите очи постъпка ще ви дразни. За да не влошите ситуацията е препоръчително да сложите край на тези отношения, в противен случай рискувате да станете врагове с любимия си и да се намразите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай