logo

Опасност и проблеми за 3 зодии до дни

Опасност и проблеми за 3 зодии до дни

Хората родени под тези знаци трябва да са много внимателни

Астролозите посочиха кои са знаците от Зодиака, чиито представители може да станат жертви на измамници или недоброжелатели в последните дни на годината.

Астролог: Джобовете на 3 зодии ще се пръснат от пари през 2023 г.

По думите им тези зодии трябва да са максимално внимателни и  да се пазят от измамници, отваряйки очите си на четири.

Експертите са категорични, че лошите събития могат да споходят само представителите на три конкретни зодии и им дават насоки от какво точно трябва да се пазят.

Овните могат да загубят значителна сума пари поради своята лековерност. Представителите на този знак трябва да избягват срещите с хора, които могат да се възползват от тяхната прекомерна доброта.

Не по-малко внимателни до края на годината трябва да са и представителите на зодия Близнаци. Противопоказно им е да общуват с негативно настроени хора, които могат да ги подведат или да се възползват от тях.

Неприятна среща с нечестен човек до края на годината очаква и представителите на зодия Лъв. В името на егоистични цели техен нов познат е способен на много и е важно да елиминирате рисковете от такава комуникация./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 25.12.2022 10:51

da go ebem vav ystata tozi ako e semenen da go ragnna na jenkamu na sterkamu kvo imaaa kavativmimatelni sme i bez vasi preporaki