logo

Павел Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юни

Павел Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юни

Астрологът предрича обрат в живота на няколко знака

Павел Глоба е известен с дългогодишния си опит и точни прогнози. Астрологът винаги познава кой яе бъде споходен от проблеми и на кого звездите са обърнали гръб.

Павел Глоба: 3 зодии ще изживеят страшен финансов кошмар в края на 2020-а

Сега той разкрива кои зодиакални знаци ги очакват съдбовни и драстични промени през месец юни. „Обичайният им начин на живот просто ще остане завинаги в миналото“, казва той.

Колкото и светли да са перспективите пред някои знаци, астрологът подчертава, че всички трябва да са много внимателни, защото в противен случай може да пропуснат шанса си или да обърнат късмета си.

На някои им предстои смяна на работата, откриване на голямата любов, деца и пътувания, а други ще бъдат гнетени от проблеми, безпаричие и лош късмет.

Павел Глоба твърди, че животът на 3 зодии ще се преобърне напълно през месец юни. Ето кои са те.

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

На първо място се нарежда Девата. Това ще бъде най-щастливият месец за представителите на този знак. Те обаче ще трябва като за начало да направят ревизия на редиците с близките си хора, защото сред тях има предател.

Не е нужно да поддържате стари приятелства и да вярвате на обещания. Доверете се на интуицията си и на фактите. Трябва много да внимавате.

След това животът ви ще тръгне нагоре. Оказва се, че един човек явно го е тровил през цялото време.

Очакват ви нови познанства, част от тях ще са много печеливши и полезни. Юни 2020 ще бъде белязан от пари за Девите. Чака ги финансов подем.

Портфейлите на 4 зодии ще се пръснат от пари

Раците ще трябва да взимат важни решения през цялото лято. Този сезон няма да се окаже толкова лесен и безгрижен за представителите на този зодиакален знак.

Ще се наложи да размишлявате върху всяка дума и постъпка. Успехът ви ще зависи от това. Ще е необходимо да взимате решения бързо.

Ако изборът ви обаче се окаже правилен, то ви очаква огромен късмет. Правилният избор ще доведе до повече финанси, а в личния живот – взаимна и истинска любов.

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Рибите ще бъдат не по-малко щастливи от Раците и Девите, но доста повече от останалите зодиакални знаци.

Те ще трябва да се откажат от много свои желания. Вселената ще изпълни само най-съкровените и ще допринесе за постигането на няколко техни цели.

Важно е внимателно да филтрирате стремежите си и да си оставите сили и за по-натам.

Опитайте да не гоните по 100 заека, а се фокусирайте само върху няколко. Звездите пък ви гарантират, че в такъв случай ловът ви ще е успешен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

,21685

,21685 08.06.2020 16:44

Няколко статии биещи се една друга. Този шаман много си противоречи бееееее!

Люлебургас

Люлебургас 09.06.2020 8:16

Съчинение с астрологични мотиви. Празна мелница брашно не меле.