logo

Предателство: Внимавайте с тези 3 зодии

Предателство: Внимавайте с тези 3 зодии

Бъдете предпазливи с тях, защото могат да ви наранят по всяко време, казват астролозите

Казват, че само от добър приятел може да се получи добър враг. Но как се стига от едната крайност до другата? Ами варианти много, но сякаш най-краткият път е предателството.

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил предаван и знае това колко боли. Но защо някой хора са винаги до нас и никога не ни мислят лошото, а други са способни на приятелство във всеки един момент? Ами според астролозите това е така заради зодията им.

„Има точно три зодии, чиито представители са истински предатели. Те могат да наранят човека до себе си по всяко време и това да им дойде като гръм от ясно небе“, споделят астролозите.

Ето от кои три зодии са най-големите предатели:

Близнаци
Близнаците никога нямат ясно мнение за никоя ситуация. Днес мислят едно, а утре - друго. Тази черта на техния двойствен характер може да повлияе негативно на отношенията им с хората. 

Често Близнаците не държат на думата си, което причинява дискомфорт на близките им. Освен това не разчитайте твърде много на това, че ще ви подадат рамо – това може да се случи или да не се случи… зависи от настроението им.

Стрелец
На пръв поглед Стрелците изглеждат мили и добри хора, но могат да ви забият нож в гърба. Предателството от страна на Стрелец всъщност е страшно, защото може да се случи в момент, в който изобщо не го очаквате. 

Освен това след това представителят на това зодиакално съзвездие ще се преструва, че нищо не се е случило, че всичко е било както трябва да бъде.

Водолей 
Това са много целеустремени хора и не бива да им пречите. В противен случай те просто ще ви пометат и ще продължат към целта си. В името на целта си те са готови да предадат дори най-близките си, да не говорим само за познати или приятели. Трябва да внимавате с тях. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Anonimen

Anonimen 15.11.2023 16:31

Nepremeno se paketet ot tezi ot vas pokazani zodii dobre ce ne sam ot yaya zodiya

Анонимен

Анонимен 16.11.2023 16:26

Има ли ги тези зодии близнаци, овен, везни, включително и скорпион на работното място, създаване на конфликти, лъжи, клюки и напрежение ще са ви в кърпа вързани. Гарантирано! Никога, никога пред тях не споделяйте за личния си живот. Те сами ще измислят лъжи за вашия живот така или иначе.

DanaS

DanaS 16.11.2023 20:44

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----- https://paply.org/ketobg