logo

Реки от пари потичат към джоба на 2 зодии през март

Реки от пари потичат към джоба на 2 зодии през март

Това ще е чудесен месец за сключването на изгодни сделки

През март месец ни чакат много астрологични събития, които ще повлияят положително на живота на някои хора. Юпитер и Венера, които са символ за богатство и просперитет в астрологията, са в чудесна позиция. 

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

През втората половина на месеца, според експертите, именно това ще удари едно рамо на представителите на два зодиакални знака. 

Те ще могат да бъдат наречени късметлиите на Зодиака, а реки от пари буквално ще потекат към джобовете им. Идва период на изгодни сделки и инвестиции, важно е първо да премислят нещата.

Телец

Телците ще успеят да сложат точка на дългогодишни проблеми, свързани с парите. Звездите казват, че те ще разполагат със солидна сума през втората половина на месец март, но източникът на парите ще е непредсказуем. Получаването му ще е еднократно, но ще е достатъчно за решаванаето на натрупаните проблеми и липсата на средства.

Звездите съветват да подходите отговорно към разпределението на сумата.

Лъв

Март месец за Лъвовете ще бъде много продуктивен, но и изключително натоварен. Буквално няма да намирате време за себе си, семейството и приятелите си, но това ще бъде наистина доста щедро възнаградено. 

Астролозите казват, че през втората половина на месец представителите на тази зодия ще направят доста изгодни покупки. Става дума за големи придобивки - акции, имоти, ново превозно средство. Може да получите някакъв ценен подарък, който е много скъп, от близък за вас човек. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimni

anonimni 12.03.2023 9:41

abre misli da platim na pisatekkata da ya ebnem sas packata1000000 mil dolara ko sa za nas ste si kupim picoka na pisatelkata aaa

Гицка

Гицка 14.03.2023 3:55

Боже, боже,колкото пъти ми писахте пари, ако се беше сбъднало, банката нямаше да може да ги преброи!???Що не се скриете бе шарлатани.Направете нещо полезно, не лъжете хората !!!!!