logo

Тези 3 зодии обичат само себе си, могат да ви съсипят

Тези 3 зодии обичат само себе си, могат да ви съсипят

За тях на първо място е най-важен собственият комфорт

Здравият егоизъм е полезно нещо, което винаги ще ви помогне да не загубите ориентация и да уредите живота си по възможно най-добрия начин. 

Ако сте родени на тези дати, през 2022 г. животът ви ще се преобърне тотално

Когато обаче той надхвърли определени граници, хората около вас може да започнат да страдат сериозно. 

Астролозите са категорични, че той може да мине нормалните граници при представителите на три зодии. Около тях според експертите може да се окаже много опасно.

3 зодии ще минат през Ада през 2022-ра

Скорпион

Представителите на тази зодия отлично разбират какво се случва около тях и как може да се обърне ситуацията в тяхна полза. Те не биха се поколебали да манипулират другите, за да получат това, което искат. 

Няма да се отдръпнат при какъвто и да е психологически натиск, нито пред изнудване. Именно заради това е по-добре да бягате далеч от скорпион и да не се обръщате назад.

Лъв

Лъвовете са решителни и са родени за лидери. Те умеят да вървят към целта, без да се впечатляват от действията на околните. Родените под този знак не слушат никакви съвети, защото чуждото мнение според тях е празна фраза. Лъвовете са готови да помогнат, но не т алтруистични подбуди. Просто им харесва твърде много, за да се чувстват важни и обичани. За един Лъв той винаги е на първо място.

Телец

Телците съчетават две ужасни черти - себелюбие и безделие. Такива хора обожават красивия живот и са готови на всичко. Освен на работа, разбира се. 
Те ще предпочета да се възползват от останалите и да си припишат техните заслуги.

Понякога Телците изпитват нужда за енергична дейност. Това обаче обикновено не завършва добре, защото не са свикнали и не слушат опитни хора. В резултат на това се стига винаги до крайност. Телците са много егоистични обаче, за да признаят, когато са се провалили. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Жеко Жеков

Жеко Жеков 11.01.2022 12:41

Жена ми ме напусна след тази статия. Телец съм. Тя е водолей :D. Автора каква зодия е/пол?

скорпи

скорпи 12.01.2022 12:09

Глупости изобщо не е вярно! Егоисти са хора спрямо възпитанието им!