logo

Тези 3 зодии притежават легендарна хитрост

Тези 3 зодии притежават легендарна хитрост

Струва си да внимавате за такива манипулатори, но е още по-добре изобщо да не се забърквате с тях

Понякога е просто невъзможно да се разбере каква мотивация се крие в отсрещния човек и ударът с нож в гърба може да пристигне в най-неочаквания момент. Астролозите посочиха кои зодиакални знаци притежават този тип хитрост, от която трябва да бягате. 

Прочетете кои са зодиите, от които да се пазите, за да не пострадат чувствата ви: 

Близнаци

Самите Близнаци са много приятни в общуването, искат да разкажат всички тайни и мистерии. Хората с този зодиакален знак лесно се втриват в доверие и след това не се колебаят да изригнат при удобен случай. Обичайно нещо за близнаците е и да отнемат гаджето ви под носа ви. В същото време, външният вид на такива хора е напълно безобиден и затова най-малко очаквате мръсен трик от тях.

Най-тревожните знаци на Зодиака

Скорпион

Скорпионите няма да правят мръсни номера от любов към изкуството, тук си струва да им отдадем дължимото. Ако обаче им попречите или случайно обидите, тогава е по-добре незабавно да потърсите политическо убежище в друга държава. Тези хора могат да бъдат страшни в гнева си. Те ще заплетат невиждани интриги, за да стоварят отмъщението върху главите ви с всичка сила.

Овен

Не приемайте предателството от овен като нещо лично. Родените под тази звезда са просто много целенасочени и егоистични и затова няма да се спрат пред нищо, за да получат това, което искат. В същото време е много трудно да разберете за намеренията на Овена и затова хората около него винаги са в опасност.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Надя Драганчева от Тутракан ,обичам секса

Надя Драганчева от Тутракан ,обичам секса 30.04.2022 17:08

Обичам лудо секса,обичам плешиви полицаи,обичам анален и орален секс! Живея в Тутракан -7600на ул."ПанайотХитов"5 Къде сте мили мъже? Елате и ме чукайте до полуда.Синът ми Николай Петков Ралчев от Тутракан е психично болен и педофил.

Amore-Micha

Amore-Micha 01.05.2022 6:28

ЩО ЗА НЕГРАМОТЕН ИЗРОД Е ЖЕНАТА ПИСАЛА ТОВА. !? ГНУСОТА ДА ЧЕТЕШ, КАМО ЛИ ДА Я ДОБЛИЖИШ...БЪКАЩА ОТ БОЛЕСТИ. !!!!???

Абв

Абв 02.05.2022 23:14

До Надя от Тутракан Синът ти като е болен и педофил да се вземете и да се забавлявате до полуда !Няма нужда да пишеш глупости по тези сайтове.! Регистрирай се в сайт за запознанства или ПСИХО !!!!